aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Θαυμάστε τον κύριο με το "74", να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική...

ΑΠΟΕΛ: «Θαυμάστε τον κύριο με το “74”, να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική και ντροπή» (vid)

Mε ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης από αγνώστου και σημειώνει πως η βία δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα σημειώνουν πως συμπεριφορές όπως αυτή του Ουάρντα επίσης δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο. Δημοσιεύουν βίντεο με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή να συμμετέχει σε σύνθημα της κερκίδας με υβριστικό περιεχόμενο κατά του ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης από αγνώστους. Η βία είτε τέτοιας μορφής είτε άλλης μορφής δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο. Όπως δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο, συμπεριφορές όπως αυτού του «κύριου» με τον αριθμό «74».

Του «κυρίου» που στο προηγούμενο αγώνα με την ομάδα μας έβριζε μανάδες χωρίς καμία τιμωρία και σήμερα ως ενορχηστρωτής της κερκίδας έβριζε την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική και ντροπή. Θαυμάστε τον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ