aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θα πρέπει να αντιλήφθηκε το κλίμα ο Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Θα πρέπει να αντιλήφθηκε το κλίμα ο Μιλόγεβιτς

Ηχηρό χαστούκι στον ΑΠΟΕΛ προσέφερε το άνοιγμα της αυλαίας της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Η Καρμιώτισσα, όχι μόνο πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά ήταν ανταγωνιστική κι εξασφάλισε έναν πολύτιμο βαθμό (0-0). Είχε μάλιστα και τις δύο καλύτερες στιγμές στην αναμέτρηση με δοκάρι και καλή ευκαιρία στο φινάλε.

Στη μετά Σωφρόνη Αυγουστή εποχή, η παρουσία του Μάκη Σεργίδη στον πάγκο ως υπηρεσιακού προπονητή, καθώς επίσης η παρουσία του νέου προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς στα θεωρεία, δεν ήταν γούρικη. Ο Σέρβος τεχνικός, μάλιστα, θα πρέπει να αντιλήφθηκε ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα του, αφού με το τελευταίο σφύριγμα άκουσε έντονα γιουχαΐσματα προς τους παίκτες του. Οι οποίοι ναι μεν ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Ναι μεν είχαν πάθος κι έτρεξαν, αλλά το ίδιο έκαναν κι οι αντίπαλοί τους…

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν βρήκαν ποτέ τις λύσεις για να γίνουν απειλητικοί. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πίεζαν και προσπαθούσαν να βάλουν δύσκολα στους πορτοκαλί της Καρμιώτισσας, αλλά χωρίς ουσία.

Τo πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν συνειδητοποίησαν νωρίς τις δυσκολίες της αναμέτρησης, η οποία εξελίχθηκε σε… θρίλερ. Κι όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο περισσότερο δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους για να καρδιοχτυπήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Γι’ αυτό κι οι καλές προϋποθέσεις στην επανάληψη ήταν (πολύ) λιγότερες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ