aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θα ήταν σχεδόν άδειος ο «Αρχάγγελος» σήμερα

ΑΠΟΕΛ: Θα ήταν σχεδόν άδειος ο «Αρχάγγελος» σήμερα

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Κάκιστη εικόνα από τον ΑΠΟΕΛ, που συνεχίζει σε χαμηλές πτήσεις. Για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν είδε δίκτυα. Και πώς να δει αφού δεν κάνει ευκαιρίες. Σε τίποτα δεν θυμίζει τον ΑΠΟΕΛ, την ομάδα που ο κόσμος του συνήθισε να βλέπει τα προηγούμενα χρόνια. Άχρωμος, άοσμος, προβληματικός, τραγικός.

Ο προβληματισμός είναι τεράστιος και αγγίζει όλα τα επίπεδα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο, με τον Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές να δέχονται έντονη κριτική, η οποία αγγίζει και τη διοίκηση. Οι γαλαζοκίτρινοι υποχώρησαν στην 9η θέση της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς σε 6 αγώνες.

H διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει να διαχειριστεί μια πολύ δυσκολη κατάσταση μιας και οι γαλαζοκίτρινοι δείχνουν μέχρι τώρα να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Θυμίζουμε πως πρόσφατα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανάμεσα σε άλλα έγραφε «Η εντολή προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, είναι ξεκάθαρη. Θα αγωνίζονται όσοι θα μπαίνουν μέσα στο γήπεδο για να παλεύουν το κάθε δευτερόλεπτο. Θέλουμε να είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ο ΑΠΟΕΛ φθάνει στο τέλος ενός αγώνα. Όποιος δεν το κάνει αυτό, τότε θα θέτει τον εαυτό του εκτός».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μοιάζει έτοιμος να ακολουθήσει την πεπατημένη

Πέρασαν δύο βδομάδες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε όλο τον χρόνο να δουλέψει για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, όμως αντί αυτού ο ΑΠΟΕΛ ήταν τραγικός κόντρα στην Πάφο. Εάν η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εφάρμοζε όσα είχε προαναγγείλει στην ανακοίνωσή της μάλλον ο «Αρχάγγελος» θα ήταν σχεδόν άδειος σήμερα, αφού ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στον αγώνα με την Πάφος FC.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους. Διοίκηση, προπονητής και παίκτες έχουν όλοι μερίδιο για το χάλι που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ και αναμένεται η αντίδραση των ιθυνόντων αφού ακολουθούν δύο ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλωνα που ενδεχομένως να εκτροχιάσουν μια και καλή την ομάδα από τον στόχο του πρωταθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ