aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερο για τρεις ο Ντολ

ΑΠΟΕΛ: Θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερο για τρεις ο Ντολ

Εννέα συνολικά ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν τις επόμενες μέρες από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», καθώς έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Ο Τόμας Ντολ δεν θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους Γιώργο Εφραίμ, Γιώργο Μερκή και Νικόλα Ιωάννου, καθώς βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για τους αγώνες με το Καζακστάν (Παρασκευή 19:00, ΓΣΠ) και το Σαν Μαρίνο (Δευτέρα 21:45, εκτός έδρας).

Εκτός προπονήσεων είναι ο Χρίστος Σιέλης που θα αγωνισθεί με την Εθνική Ελπίδων στα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Νορβηγία και την Ολλανδία. Επίσης, ο Λούκας Καλογήρου είναι στην Εθνική Νέων που θα λάβει μέρος σε τετραεθνές τουρνουά στη Λετονία. Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει, εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, την Τουρκία και την Αυστρία.

Από εκεί και πέρα οι Βιντ Μπέλετς, Ρομάν Μπέζιακ βρίσκονται στην αποστολή της Σλοβενίας και οι Μούσα Αλ Τάαμαρι, Ομάρ Χάνι έχουν υποχρεώσεις με την Ιορδανία.

«Καλή επιτυχία και να επιστρέψουν υγιείς», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο ΑΠΟΕΛ σε ανάρτηση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Τραυματίες είναι οι Βούγιαντιν Σάβιτς, Πραξιτέλης Βούρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ