aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τέτοιες ήττες είναι σκληρές

ΑΠΟΕΛ: Τέτοιες ήττες είναι σκληρές

Ήταν σκληρή ήττα για τον ΑΠΟΕΛ στην Αρένα από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Όχι επειδή αποσπάστηκε από την κορυφή τέσσερις βαθμούς, μα περισσότερο ότι έφυγε από τη Λάρνακα με την αίσθηση ότι δικαιούταν κάτι παραπάνω.

Δεν ήταν η χειρότερη ομάδα από τις δύο. Αντιθέτως, είχε την κατοχή με το μέρος του, δημιούργησε περισσότερες φάσεις, είχε δοκάρι, έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 90’+6 για να σώσει τον βαθμό με τον Κβιλιτάια.

Δεν του φταίει κανείς ασφαλώς, παρά μόνο ο «εαυτός» του, τον οποίον θα πρέπει να μέμφεται για τη σημερινή ήττα. Σίγουρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει να πει αρκετά για τη φάση του 2’, όταν η ομάδα του έχασε όλες τις μονομαχίες σε μια στατική φάση και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Έχει όμως δουλειά και στην υπόθεση «εύκολο γκολ», κάτι που επίσης δεν έχει. Είναι θετικό όμως που οι Μπεν και Μακέντα (ντεμπούτο), έδειξαν πως μπορούν να δέσουν με το σύνολο και να δώσουν νέα στοιχεία στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας τους. Αμφότεροι αποτελούν δικαιολογημένη ελπίδα για βελτίωση της παραγωγικότητας των γαλαζοκιτρίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ