aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τετ α τετ Ουζουνίδη με ποδοσφαιριστές για ξεκάθαρο μήνυμα

ΑΠΟΕΛ: Τετ α τετ Ουζουνίδη με ποδοσφαιριστές για ξεκάθαρο μήνυμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προβληματισμός στον ΑΠΟΕΛ για την τρίτη διαδοχική κακή εμφάνιση σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια, είναι μεγάλος. Αύριο, όταν δηλαδή οι ποδοσφαιριστές επιστρέψουν από το ρεπό, ο Ελλαδίτης προπονητής θα τους τρίξει τα δόντια. Θα τους περάσει το ξεκάθαρο μήνυμα πως «όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ματώσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, δεν έχει θέση στο ρόστερ».

Επίσης, προγραμματίζει να τα πει κατ’ ιδίαν και με τους ποδοσφαιριστές που κρίνει πως πρέπει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Σε αυτούς, προφανώς, συμπεριλαμβάνονται οι Νικόλας Ιωάννου, Μούσα Αλ Τάαμαρι για τους οποίους γίνεται μεγάλη συζήτηση όσον αφορά στην προοπτική πώλησής τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η πόρτα εξόδου άνοιξε, «όποιος δεν θέλει να μείνει, φεύγει»

Είναι πολύ πιθανόν, ο Ουζουνίδης να τα πει και με τους Μάικ Γένσεν, Γκάγιας Ζαχίντ ώστε να γνωρίζει τις τελικές προθέσεις τους. Επίσης, θα έχει συζήτηση και με τους Βούγιαντιν Σάβιτς, Αντόνιο Γιάκολις, Κέβιν Λαφράνς, μεταφέροντας τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ