aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τετ α τετ με τον Μιλόγεβιτς, παίρνουν σειρά οι παίκτες

ΑΠΟΕΛ: Τετ α τετ με τον Μιλόγεβιτς, παίρνουν σειρά οι παίκτες

Από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ έμεινε οριστικά χωρίς τρόπαιο άλλη μία σεζόν, τέταρτη διαδοχική για να ακριβολογούμε, εννοείται πως η πικρία και η απογοήτευση είναι κάτι περισσότερο από έκδηλη στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Με την πορεία που διένυσε στα πλέι οφ (1-6-2), η αλήθεια είναι πως λίγο έλειψε να θέσει σε κίνδυνο μέχρι και η 2η θέση, μπαίνοντας σε περιπέτειες.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση είναι αναγκασμένη να κοιτάξει με καθαρό μυαλό την επόμενη μέρα, να βρει τρόπους επιβίωσης με βάση το οξύ οικονομικό πρόβλημα, λαμβάνοντας παραλλήλως με ηρεμία αποφάσεις που άπτονται του προγραμματισμού, με την τρέχουσα εβδομάδα να φέρνει εξελίξεις. Μετά το παιχνίδι με τον Άρη, βλέπετε, το προπονητικό κέντρο αδειάζει.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα δεν είναι άλλο από αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές για να ανανεώσουν τις συμβατικές δεσμεύσεις, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα θέσει τους δικούς της όρους, θα εξηγήσει επισταμένως τι απαιτεί, κάτι που θα πράξει και ο Σέρβος προπονητής. Εκεί, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν υπάρχει ταύτιση απόψεων ώστε να δώσουν τα χέρια. Η ζυγαριά, τούτη τη στιγμή, γέρνει προς την παραμονή του Μιλόγεβιτς.

Κλείνοντας εντός των ημερών το συγκεκριμένο κεφάλαιο, ανοίγει αυτομάτως το επόμενο. Δηλαδή; Αυτό που αφορά το μέλλον των παικτών που εκπνέει η συνεργασία. Το συμβόλαιο του Τσεπάκ ανανεώθηκε αυτομάτως λόγω συμμετοχών και θα υπάρξουν συζητήσεις με τους Ντβάλι, Γουίλερ, Εφραίμ που μάλλον συνεχίζουν. Δύσκολα επιβιώνει ο Νταουσβίλι και τελειώνει ο δανεισμός των Δώνη (Ρεμς), Μακέντα (Ανκαραγκιουτσού), Ηλία (Εθνικός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ