aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τετ α τετ για τον Μάριο Ηλία

ΑΠΟΕΛ: Τετ α τετ για τον Μάριο Ηλία

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, προγραμματίζει συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον ομόλογό του στον Εθνικό Άχνας, Κίκη Φιλίππου, κατά την οποία θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Μάριου Ηλία.

Από τη στιγμή που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ενέκρινε εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη κίνηση στη σκακιέρα του προγραμματισμού, στην ομάδα της Λευκωσίας εννοείται πως θα κάνουν τα πάντα ώστε ο διεθνής επιθετικός -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- να μετακομίσει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Με τον δεύτερο Κύπριο σκόρερ στη λήξασα σεζόν, υπενθυμίζουμε, υπάρχει καταρχήν συμφωνία για τα επόμενα χρόνια και το μόνο που εκκρεμεί είναι η συγκατάθεση του προσφυγικού σωματείου που διατηρεί για άλλο ένα έτος τα δικαιώματα του παίκτη.

Στη συνάντηση, θα διερευνηθούν οι προθέσεις του Εθνικού για τον Μάριο Ηλία, ξεκαθαρίζοντας οριστικά και το σκηνικό σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις. Προφανώς, στον ΑΠΟΕΛ έχουν μετρήσει τα… κουκιά τους, έχουν ετοιμάσει το «πακέτο» που θα προσφέρουν στην ομάδα της Άχνας, αισιοδοξώντας ότι θα κλείσει η συμφωνία και ο διεθνής επιθετικός θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Ο Πουρσαϊτίδης και ο ΑΠΟΕΛ, θέλει να επενδύσει στο ταλέντο του Ηλία. Να του δώσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και να τον βοηθήσει ώστε να προχωρήσει περαιτέρω στην καριέρα του.

Στο μετεγγραφικό «μενού» υπάρχει άλλο ένα ζήτημα που ξεκαθαρίζει σύντομα και αφορά εκ νέου Κύπριο διεθνή παίκτη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Θεοδώρου, ασφαλώς. Στον ΑΠΟΕΛ, ουσιαστικά, αναμένουν την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών για την ένσταση που κατέθεσε το Παραλίμνι στην προσφυγή του παίκτη για να μείνει ελεύθερος. Ωστόσο, δεν ανησυχούν οι πρωτευουσιάνοι, λέγοντας εδώ και καιρό ότι ο Θεοδώρου θα βρίσκεται στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ