aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τεστ κορωνοϊού και στο αεροπλάνο την Τρίτη ο Μπεν Σαχάρ

ΑΠΟΕΛ: Τεστ κορωνοϊού και στο αεροπλάνο την Τρίτη ο Μπεν Σαχάρ

Θετικά για τον ΑΠΟΕΛ κλείνει η μία από τις δύο κινήσεις για ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Οι προσπάθειες απόκτησης του Μπεν Σαχάρ φέρνουν «καρπούς», αφού ο Ισραηλινός επιθετικός αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των γαλαζοκιτρίνων και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Ο 30χρονος επιθετικός, σύμφωνα με πρωινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport1.maariv.co.il θα αφιχθεί στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη (28/7) για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους. Με βάση τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας ο Μπεν Σαχάρ θα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού 72 ώρες πριν την πτήση του από το Ισραήλ στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ/Ομόνοια: Κλειδί για τον Ακιντόλα ένας επαγγελματίας «τζογαδόρος»

Η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον πρώτο σκόρερ της ισραηλινής ομάδας την τελευταία πενταετία προνοεί διετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς η ομάδα της Λευκωσίας να πληρώσει χρήματα για την απόκτηση του παίκτη. Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης του Ισραήλ ο Μπερ Σαχάρ θα έχει ετήσιες απολαβές στον ΑΠΟΕΛ 290.000 – 300.000 ευρώ, ενώ θα λάβει αποζημίωση 250.000 ευρώ σε βάθος χρόνου από την Μπερ Σεβά. Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού με τους ισραηλινούς λήγει το Καλοκαίρι του 2023 και θα επιστρέψει για να αγωνιστεί τη σεζόν 2022-23.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ