aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τεστ αυξημένων εντάσεων, μικροενοχλήσεις ο Εφραίμ

ΑΠΟΕΛ: Τεστ αυξημένων εντάσεων, μικροενοχλήσεις ο Εφραίμ

Το σημερινό πρόγραμμα «λέει» φιλικό παιχνίδι και μάλιστα, αυξημένων εντάσεων. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ (19:00 – ΓΣΠ), αρχίζοντας να καταλήγει στις τελικές επιλογές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Με βάση την επίσημη ενημέρωση, το σημερινό φιλικό είναι το προτελευταίο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Την επόμενη Παρασκευή, 14 Αυγούστου, οι γαλαζοκίτρινοι θα τα πουν φιλικά με τον Απόλλωνα, εκ νέου εντός έδρας. Επομένως, ο Ελλαδίτης προπονητής αναμένεται πως σήμερα θα περιορίσει τις αλλαγές, δηλαδή δεν θα φτάσει στις 20 των προηγούμενων 90λεπτων.

Ο Γιώργος Εφραίμ ενδεχομένως να προφυλαχθεί καθώς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας το ιστορικό του διεθνούς εξτρέμ, δεν θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του. Οι μικροενοχλήσεις μπορούν να μετατραπούν σε κάτι πιο σοβαρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ