aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Τέρζιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Μπεν, θα έχουμε ευαισθησία μαζί του»

ΑΠΟΕΛ/Τέρζιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Μπεν, θα έχουμε ευαισθησία μαζί του»

Με τεράστιο σεβασμό και ευαισθησία προσεγγίζουν στη Σερβία το μέλλον του Ελ Φαρντού Μπεν. Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον 33χρονο επιθετικό, επιβεβαιώνεται και από τα σερβικά ΜΜΕ με την ιστοσελίδα alo.rs να φιλοξενεί και δηλώσεις του γενικό διευθυντή της ομάδας, Ζβέζνταν Τέρζιτς.

«O Ελ Φαρντού Μπεν μπορεί να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα μετά από πέντε χρόνια. Ένας από τους καλύτερους ξένους στην ιστορία του συλλόγου έχει μια σοβαρή πρόταση από το εξωτερικό. Ο πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να δει τον Ελ Φάρντα Μπεν στoν ΑΠΟΕΛ, γιατί πιστεύει ότι μαζί του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κύπρου. Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον επιθετικό από τις Κομόρες, τον οποίο προπόνησε στον Πανιώνιο και ήταν ο κύριος λόγος που πήρε μετεγγραφή στον Ερυθρό Αστέρα, τον χειμώνα του 2018», σημειώνει αρχικά το δημοσίευμα και ακολούθως σημειώνει τις επιδόσεις του Μπεν στη Σερβία και τα δεδομένα για το μέλλον του.

«Ο Μπεν είναι 33 ετών και το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα έχει διάρκεια άλλους έξι μήνες. Έχει ξεχωριστή θέση στο σύλλογο, την οποία οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα τόνισαν με σεβασμό αρκετές φορές δημόσια. Κέρδισε πέντε τίτλους με τον σύλλογο και ισοφάρισε τους θρύλους Dragan Džajić, Dragoslav Šekularac και Nenad Milijaš. Η τρέχουσα αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι 1.200.000 ευρώ, αλλά ο σύλλογος θα τον απελευθέρωνε για συμβολική αποζημίωση. Αν και το περασμένο καλοκαίρι ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς είπε ότι ο Ελ Φαρντού Μπεν θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του στο Μαρακανά, είναι πολύ σίγουρο ότι θα φύγει από το Βελιγράδι αυτόν τον χειμώνα», συνεχίζει το δημοσίευμα και ακολούθως φιλοξενεί δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των Σέρβων, οι οποίες μαρτυρούν πως ο Ερυθρός Αστέρας θα σεβαστεί την επιθυμία του Μπεν.

«Τα συμβόλαια πολλών παικτών λήγουν τον Ιούνιο, ειδικά των ηλικιωμένων. Μάλλον θα φύγουν τότε, αλλά έχουν δώσει πολλά στην ομάδα και θα δούμε τα σχέδιά τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης που θα έχουμε. Ο Μπεν είναι ένας από τους καλύτερους ξένους στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα, του αξίζει τεράστιος σεβασμός και θα έχουμε σοβαρή ευαισθησία μαζί του», είπε ο Τέρζιτς στην ονομαστική κλήση των ποδοσφαιριστών, πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα για την Αττάλεια, όπου πραγματοποιεί χειμερινή προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ