aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα

ΑΠΟΕΛ: Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μετά το τριήμερο ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές και με την επιστροφή και των διεθνών από την εθνική, τέλειωσε το διάλειμμα και τα κεφάλια μπαίνουν και πάλι μέσα, αφού, στον ΑΠΟΕΛ, από σήμερα πιάνουν και πάλι δουλειά. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπροστά τους τον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, το ερχόμενο Σάββατο.

Παιχνίδι που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα της ομάδας του Τόμας Κρίστιανσεν, ανάλογα από το αποτέλεσμά του. Με τον αέρα του +7 θα ταξιδέψει ο ΑΠΟΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα», χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί λόγο για χαλάρωση, αφού μπροστά υπάρχουν άλλα εφτά ντέρμπι τίτλου. Στα ευχάριστα για τον τεχνικό της ομάδας πως θα έχει όλον τον κόσμο στη διάθεσή του, αφού η διακοπή έδωσε την ευκαιρία εκτός από ανάσες να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα τραυματισμών υπήρχαν.

Μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με ποιους θα πορευτεί και σε ποιους θα στηριχτεί για το ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα». Ασφαλώς όμως και πρόκειται για παιχνίδι που θα ρίξει φως για τη συνέχεια τόσο για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και ειδικότερα για την ΑΕΚ που βρίσκεται στο -9 από την κορυφή και δεν αποκλείεται να κινδυνέψει να χάσει και την 3η θέση (ανάλογα και με τα αποτελέσματα) η οποία οδηγεί αυτόματα σε έξοδο στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ