aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τέλος χωρίς άλλο «κόστος»

ΑΠΟΕΛ: Τέλος χωρίς άλλο «κόστος»

Το πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων από Σαββατοκύριακο σε καθημερινή τελειώνει αύριο για τον ΑΠΟΕΛ, με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Έως τώρα κόστισε δύο βαθμούς με τη Δόξα και αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ομόνοια.

Ημερ. Διοργάνωση Γηπεδούχος Σκορ Φιλοξενούμενος
11/2/23 Πρωτάθλημα Παραλίμνι 1-2 ΑΠΟΕΛ
15/2/23 Κύπελλο Ομόνοια 1-2 ΑΠΟΕΛ
19/2/23 Πρωτάθλημα ΑΠΟΕΛ 1-1 Δόξα
25/2/23 Πρωτάθλημα Ομόνοια 0-2 ΑΠΟΕΛ
1/3/23 Κύπελλο ΑΠΟΕΛ 2-0 Ομόνοια
6/3/23 Πρωτάθλημα ΑΠΟΕΛ 19:00 Νέα Σαλαμίνα

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν θέλουν με τίποτα το επίπονο πρόγραμμα να επιφέρει κι άλλες βαθμολογικές απώλειες. Άλλωστε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψαν στην κορυφή και θέλουν να διατηρηθούν εκεί μέχρι τέλους.

Αύριο θα ολοκληρώσουν τα ματς της α’ φάσης και θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη (και) για να μπουν στη β’ επικεφαλής της βαθμολογίας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει περισσότερες επιλογές αύριο, καθώς επέστρεψαν στη διάθεσή του οι Καρώ, Φεράρι και Σατσιάς. Σήμερα θα κριθεί και η παρουσία του Εντονγκαλά.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να φρεσκάρει το αρχικό σχήμα, βάζοντας βασικούς τους πιο έτοιμους Σούσιτς, Σαρφό και Κβιλιτάια, που αγωνίστηκαν ως αλλαγή την Τετάρτη απέναντι στην Ομόνοια, ενώ πιο έτοιμοι είναι επίσης οι Εφραίμ και Δώνης

Εκτός πλάνου παραμένουν οι Μπεν και Θεοδώρου, όπως και ο Γουίλερ ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ