Η επιστροφή της αποστολής του ΑΠΟΕΛ από τη Σερβία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, συνοδεύεται από μικρή ξεκούραση για τους παίκτες, αλλά και από σημαντικές συναντήσεις. Η διοίκηση, θα συζητήσει διεξοδικά με τον προπονητή Νταβίδ Γκαγιέγο για τα συμπεράσματα από τα τρία φιλικά παιχνίδια και όχι μόνο, προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.
Ένας από τους στόχους είναι να εξασφαλίσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής για τους παίκτες που δεν θα έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, βρίσκοντάς τους νέα ποδοσφαιρική στέγη για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, η προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού στο ρόστερ αποτελεί προτεραιότητα και αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία.
Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν τελικές επαφές με την Τζένοα για την πιθανότητα να ενταχθεί ο Τζορτζ Πούσκας στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ρουμάνος επιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο για άλλα δύο χρόνια, δεν είναι αρνητικός στην ιδέα της μετεγγραφής του στους πρωταθλητές. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές οικονομικές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν για να επιτευχθεί η συμφωνία.
Επιπλέον, η ομάδα προγραμματισμού δεν έχει διαγράψει τις άλλες επιλογές επιθετικών που είχαν εξεταστεί τις προηγούμενες εβδομάδες. Είναι βέβαιο ότι θα γίνουν νέες επαφές με τους εκπροσώπους των συγκεκριμένων παικτών, καθώς η λίστα με τους πιθανούς στόχους ανανεώνεται συνεχώς. Η διοίκηση και ο προπονητής Γκαγιέγο βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για να ενισχύσουν το σύνολο με τον κατάλληλο παίκτη. Οι επαφές με την Τζένοα και τους άλλους στόχους δείχνουν ότι η ομάδα εργάζεται εντατικά για να καλύψει τις ανάγκες της, με σκοπό να διευρύνει το αγωνιστικό βεληνεκές του συνόλου.
Η επιστροφή από τη Σερβία σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου έντονων διαπραγματεύσεων για τον ΑΠΟΕΛ, με τη διοίκηση να είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει την επιτυχία της ομάδας στη νέα σεζόν.














