aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τελείωσε» το… παραμύθι με τον Ατζίλι ο Κάτσαβ

ΑΠΟΕΛ: «Τελείωσε» το… παραμύθι με τον Ατζίλι ο Κάτσαβ

Ανυπόστατα ήταν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ περί μετεγγραφής του Ομέρ Ατζίλι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τον Ιανουάριο. Μιλώντας στην εκπομπή «The Panel» σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Χάιφα ο ατζέντης του ισραηλινού ακραίου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ, Ρόνι Κάτσαβ ξεκαθάρισε ότι καμία ομάδα της γειτονικής χώρας δεν τον έχει προσεγγίσει γι’ απόκτηση του Ατζίλι, ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς του στο συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

«Καμία ομάδα στο Ισραήλ δεν με προσέγγισε για τον Ομέρ Ατζίλι» διευκρίνισε ο Κάτσαβ, και συνέχισε: «Το γεγονός ότι τα ΜΜΕ στη χώρα λένε ότι ο Ατζίλι θα επιστρέψει μας κάνει καλό, αλλά ο ίδιος είναι καλά στην Κύπρο», συνέχισε ο ατζέντης του ακραίου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ.

Όσο για την πιθανότητα μετεγγραφής του στην ανανεωμένη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, είπε: «Δεν υπήρχε καμία προσέγγιση από καμία ομάδα του Ισραήλ. Είναι λίγο νωρίς. Είναι σαφές ότι η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και η Μακάμπι Χάιφα είναι υποψήφιες εάν αποφασίσει να επιστρέψει».

Ο Ρόνιν Κάτσαβ ξεκαθάρισε, επίσης, ότι δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποχώρησης του Ατζίλι στο συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ: «Σχεδόν κανένας παίκτης στον κόσμο δεν έχει την επιλογή να αφήσει ένα συμβόλαιο, υπάρχουν κάποιοι που έχουν ρήτρα πώλησης. Ο Ατζίλι δεν έχει. Ο Ομέρ πήγε να παίξει στην Κύπρο εξαιτίας των όσων έγιναν (σ.σ. με την κατηγορία σεξουαλικής επαφής με ανήλικα κορίτσια). Ήταν κορυφαίος παίκτης στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τώρα απαλάχθηκε, δεν υπάρχει κανένα κατηγορητήριο και όλα τελείωσαν ομαλά», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ