aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τελειώνει του Κουέστα

ΑΠΟΕΛ: Τελειώνει του Κουέστα

Όλα συνηγορούν ότι ο ΑΠΟΕΛ χάνει τη μάχη για την απόκτηση του Χουλιάν Κουέστα. Όπως προκύπτει από ελλαδικά δημοσιεύματα είναι θέμα χρόνου η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ του Sportime.gr, που αναφέρει ότι ίσως και αυτή την ώρα να βρίσκεται στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για το πέσιμο των υπογραφών:

«Άρης: Η πρώτη από τις δύο εισηγήσεις για παραμονή του Χερμάν Μπούργος τελειώνει εντός της ημέρας. Ο Χουλιάν Κουέστα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη!

Άρης: Την παραμονή των Ματίγια και Κουέστα εισηγήθηκε ο Χερμάν Μπούργος μετά την τελευταία τρίωρη επικοινωνία για τον σχεδιασμό που είχε ο Αργεντίνος τεχνικός με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Καρυπίδης έκανε δεκτή την εισήγηση του προπονητή και επικοινώνησε εκ νέου με τον Κουέστα ο οποίος ήταν στην Κύπρο για να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ. Στον Ισπανό τερματοφύλακα έγινε νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, την έκανε αποδεκτή!

Ο Κουέστα πήρε το αεροπλάνο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Άρη, διετούς διάρκειας!

Μάλιστα όπως προκύπτει από το περιβάλλον της ΠΑΕ, ο Κουέστα ίσως και αυτή την ώρα να βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας για να πέσουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει όπως φαίνεται τα δεδομένα με τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος είχε δεχθεί επίσημη πρόταση απο τον Αρη για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ, δεν έχει απαντήσει ακόμα στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι με τη νέα προσφορά που κατέθεσαν στον Κουέστα, έδειξαν ξεκάθαρα την πρόθεση τους να μην τον περιμένουν άλλο.

Από τον Άρη θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν και ο Ντένις που έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ο Καρυπίδης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα γκολκίπερ, αλλά αυτός όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι ο Λοντίγκιν!

Στη λίστα υπάρχει συγκεκριμένο όνομα, με το οποίο επίσης έχουν γίνει κάποιες επαφές και θα ολοκληρωθούν, μόλις λυθεί η συνεργασία με τον Ντένις που δεν υπολογίζεται.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό κάποιοι να μείνουν και την επόμενη σεζόν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Σκέψη της διοίκησης, όπως έχει γράψει το Sportime είναι να γίνει πρόταση ανανέωσης στους Σάκιτς και Γκάνεα, ενώ ξεχωριστό κεφάλαιο είναι ο Δεληζήσης, ο οποίος είναι στην ομάδα πέντε χρόνια, από τα… αλώνια της Γ’ Εθνικής και κοινή επιθυμία τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και του Καρυπίδη είναι να κλείσει την καριέρα του στον Άρη!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ