aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τελειώνει τις επόμενες 48 ώρες ο Ατζίλι»

ΑΠΟΕΛ: «Τελειώνει τις επόμενες 48 ώρες ο Ατζίλι»

Ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ τις επόμενες 48 ώρες θα μείνει ο Ομέρ Ατζίλι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα one.co.il. Με βάση τις πληροφορίες από το Ισραήλ ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ για λύση του συμβολαίου του και θα επιστρέψει στη γειτονική χώρα για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα.

«Υπολογίζεται ότι ο Ατζίλι θα είναι τελικά παίκτης της Μακάμπι Χάιφα. Ο μέσος του ΑΠΟΕΛ απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη όλων των μελών της ομάδας, που είναι πεπεισμένα ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να αναβαθμίσει την ομάδα και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ που θέλουν τον ακραίο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ να επιστρέφει στην πατρίδα του έξι μήνες μετά τον «διωγμό» του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω της πολύκροτης υπόθεσης με ανήλικα κορίτσια είναι ασταμάτητα. Από πλευράς γαλαζοκιτρίνων στις αρχές της βδομάδας σημείωναν πως δεν υπάρχει οτιδήποτε υπαρκτό αναφορικά με το μέλλον του Ατζίλι.

Η επόμενη βδομάδα θα είναι καθοριστική καθώς είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν αποχωρήσεις από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισραηλινός δεν ήταν και ο χειρότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας, όμως ούτε και αυτός δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ