aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τελειωμένη η μετεγγραφή, πότε έρχεται στην Κύπρο ο παίκτης

ΑΠΟΕΛ: Τελειωμένη η μετεγγραφή, πότε έρχεται στην Κύπρο ο παίκτης

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μετεγγραφή του Μίλαν Γέφτοβιτς στον ΑΠΟΕΛ, καθότι μέχρι το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης (9/1) αναμένεται πως θα έλθει στην Κύπρο για τις τελικές επαφές και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ίνγκεμπριγκτσεν κατέληξε στη μετεγγραφή Γέφτοβιτς!

Η διοίκηση πέρασε στο επόμενο στάδιο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, που προϋπόθετε το «ναι» του Ερυθρού Αστέρα, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του έως το τέλος της σεζόν, τα βρήκε και με τον παίκτη και έτσι θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη για τους πεσινούς πρωταθλητές. Αφού κλείσει οριστικά το ζήτημα με τον 26χρονο Σέρβο εξτρέμ, θα γνωστοποιηθεί και ο παίκτης ο οποίος θα αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους για να πάρει τη θέση του και να δηλωθεί ο Γέφτοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Με τις… ευλογίες του νέου κόουτς

Στην τελική ευθεία μπήκαν και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που κρίθηκαν πως πληρούν τα κριτήρια για να ενταχθούν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ για να ενισχυθεί η ομάδα και στις υπόλοιπες θέσεις για τις οποίες κρίθηκε πως χρειάζεται ενδυνάμωση. Έχουν αποσταλεί προτάσεις, γίνονται συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η πρώτη προσθήκη κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Έπονται εξελίξεις και με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το υφιστάμενο ρόστερ. Θα ενημερωθούν ποιοι φεύγουν και θα αποφασιστεί από κοινού το τι θα πράξουν όσον αφορά στις συμβατικές δεσμεύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ