ΑΠΟΕΛ: Ταβάνι οι 200.000 ευρώ

Χαμηλότερα συμβόλαια και ποιοτικούς παίκτες είναι ο συνδυασμός που όρισε το διοικητικό συμβόλαιο σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του, αφού ολοκλήρωσαν της διαπραγματεύσεις σχετικά με τις μειώσεις μισθών, άρχισαν να χτίζουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα είναι αλλιώτικη σε σχέση με τις προηγούμενες. Η… χασούρα των γαλαζοκιτρίνων είναι αρκετά μεγάλη γι’ αυτό και κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη το νοικοκύρεμα των οικονομικών της ομάδας.

Τα λάθη του παρελθόντος με τα πολύ… παχουλά συμβόλαια παικτών, βάζουν σε μπελάδες το Δ.Σ. των ΑΠΟΕΛ, το οποίο προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτά. Υπενθυμίζουμε πως Ντε Βινσέντι, Χαλένιους και Σάβιτς αμοίβονται με αρκετές χιλιάδες ευρώ, την ίδια ώρα που η προσφορά τους δεν ήταν η ανάλογη.

Αφού λοιπόν οι γαλαζοκίτρινοι… έπαθαν, έμαθαν! Η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ είναι τα πλείστα συμβόλαια που θα κατατεθούν στους εκλεκτούς ποδοσφαιριστές το Καλοκαίρι, να μην ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, θεωρώντας πως μπορεί να βρουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς να «ματώσει» η τσέπη τους. Σπάνια, επομένως, θα δούμε συμβόλαιο που θα υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε μάλιστα, πως υπάρχει συμφωνία με τον Κώστα Αποστολάκη του Παναθηναϊκού και κλείνει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης της ΑΕΚ εντός των επόμενων ημερών. Το ψάξιμο από τον Μαρίνου Ουζουνίδη συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό, αφού αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν από τον Αρχάγγελο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ