aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ, Τάσος και εθνική Ελλάδας

ΑΠΟΕΛ, Τάσος και εθνική Ελλάδας

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του ο Γιώργος Δώνης για τις πέμπτες περίπου εβδομάδες παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ. Εξάλλου, λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», είδε το ντεμπούτο του στον πάγκο να συνδυάζεται με την πρόκριση επί της Βιτόρουλ και ακολούθως, κατάφερε η ομάδα του να εξασφαλίσει για τέταρτη φορά στη ιστορία της τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αφού υπερκέρασε το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας.

Οι μετοχές του, μαζί με αυτές των γαλαζοκιτρίνων, εκτοξεύτηκαν εκ νέου και πλέον καλείται να διαχειριστεί τους πολλούς και απανωτούς αγώνες, αρχής γινομένης από τον μήνα που διανύουμε. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι πετύχαμε να φέρουμε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και την έχουμε οργανώσει μια χαρά», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στην εφημερίδα «Φως των Σπορ».

Δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τον γιο του, Τάσο Δώνη, που εντυπωσίασε με την εθνική Eλλάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με το Βέλγιο: «Όλοι όσοι τον ξέρουμε από μικρό, γνωρίζουμε ότι από τα 10 του στη Λάρισα έδειχνε ότι είναι μεγάλο ταλέντο», είπε μεταξύ άλλων. Ο νεαρός αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη, σύλλογος που έδωσε 4,5 εκ. ευρώ και αγόρασε το 80% των δικαιωμάτων του από τη Γιουβέντους.

Ερωτηθείς για τον προσεχή αγώνα Κύπρος-Ελλάδα, ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι κάθε παίκτης που παίζει με την Εθνική του δεν είναι αδιάφορος. Με την ίδια λογική οι Εσθονοί που ήρθαν εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα)  έπρεπε να ήταν αδιάφοροι, αλλά είδαμε πόσο μας στοίχισε αυτό το ματς. Επίσης, είδαμε τι έπαθε τώρα η Γαλλία με το Λουξεμβούργο. Θεωρώ ότι θα περάσουμε από την Κύπρο με νίκη, βάσει διαφοράς δυναμικότητας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ