aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τake it or leave it» για τον Ακιντόλα

ΑΠΟΕΛ: «Τake it or leave it» για τον Ακιντόλα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ, κατέστησαν σαφές στη Μίντιλαντ, πως δεν πρόκειται να μπουν σε παζάρια για την απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα. Έκαναν συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ και περιμένουν. Γνωρίζουν ότι θα πρέπει να επιδείξουν υπομονή για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, διαμηνύοντας παραλλήλως στους Δανούς ότι, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, δεν έχουν καμία πρόθεση να ανεβάσουν την προσφορά τους. Εάν στην πορεία διαφοροποιηθούν τα πράγματα, ουδείς μπορεί να το γνωρίζει…

Όπως λένε και οι Εγγλέζοι, είναι «take it or leave it». Οι Δανοί παρόλο που αφήνουν την πόρτα, δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους και το κυριότερο, δεν θέτουν κανένα χρονοδιάγραμμα. Η προσφορά στον 24χρονο εξτρέμ, όπως αποκαλύψαμε προσφάτως, προβλέπει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές περίπου 300.000 ευρώ.

Ο Νταβίντ Ακιντόλα βρίσκεται σε στάση αναμονής, κάνοντας υπομονή. Γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και εάν ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπράιαν Πρίσκε, κρίνει ότι δεν χωρεί στο πλάνο, κάτι που έγινε και τον περασμένο Ιανουάριο, παρουσιάζεται θετικός για επιστροφή στο κυπριακό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε πως και η Ομόνοια βρίσκεται στο κόλπο για την απόκτησή του και ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Με βάση τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Νταβίντ Ακιντόλα δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο και ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ. Για παράδειγμα, ο Γάλλος στόπερ Λίντσεϊ Ρόουζ και ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Λούκας Σάσα, τα δικαιώματα των οποίων διατηρεί ο Αρης Θεσσαλονίκης για άλλο ένα έτος, επίσης ενδιαφέρουν. Οι οικονομικές απαιτήσεις είναι επί της παρούσης πέραν των οικονομικών δυνατοτήτων του ΑΠΟΕΛ. Το παλεύουν ώστε να βγάλουν άκρη, γνωρίζοντας (και) τα οικονομικά προβλήματα των Θεσσαλονικιών.

Με σχεδόν ενάμιση μήνα να απομένει έως το τέλος της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου, στην ομάδα της Λευκωσίας, προφανώς, δοκιμάζουν και «αλμυρές» επιλογές παικτών, εξαντλούν χρονικά περιθώρια, πράττοντας αναλόγως των απαντήσεων που θα πάρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ