aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ταίριαξαν τα χνώτα τους

ΑΠΟΕΛ: Ταίριαξαν τα χνώτα τους

Τα «χνώτα» του Χοσέ Κρέσπο… ταίριαξαν με αυτά του Λάσα Ντβάλι, συνθέτοντας στα πέντε τελευταία ματς ένα ομολογουμένως απροσπέλαστο τείχος μπροστά από την εστία του ΑΠΟΕΛ. Εάν αμφότεροι συνεχίσουν σε υψηλές πτήσεις, δείχνοντας την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα, εννοείται πως η ομάδα της Λευκωσίας θα διατηρηθεί στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο πολύπειρος Ισπανός και εκ των πολυτιμότερων μονάδων, παρέα με τον Γεωργιανό στόπερ, δεν ήταν απλά και μόνο αλάνθαστοι στις πρόσφατες αναμετρήσεις απέναντι σε Δόξα (1-0) και Παραλίμνι (2-0). Τα πήγαν περίφημα στα εξαιρετικά ζόρικα παιχνίδια κόντρα σε Απόλλωνα (1-0) και ΑΕΚ (1-0). Από δικό τους λάθος, την ίδια ώρα, δεν προήλθε καμία σημαντική φάση για τους αντιπάλους. Στο μοναδικό ματς από την πεντάδα των πρόσφατων 90λεπτων που συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, όπου ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε γκολ, σε καμία περίπτωση δεν έφεραν την ευθύνη. Δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νταουσβίλι στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ακρίτα (2-1).

Εννοείται πως στο κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, οι Κρέσπο και Ντβάλι θα αποτελέσουν για άλλη μία φορά τους «πύργους» στην οπισθοφυλακή της ομάδας, έχοντας ως στόχο να… περάσουν χειροπέδες στους επιθετικούς των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ