aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ-Τάαμαρι-Πάφος FC: Πραγματική ιστορία μετεγγραφικής τρέλας

AΠΟΕΛ-Τάαμαρι-Πάφος FC: Πραγματική ιστορία μετεγγραφικής τρέλας

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το διαβάζεις πρώτη φορά και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις. «Η Πάφος FC θέλει να αποκτήσει τον Τάαμαρι». Ακούς τον εκπρόσωπο Τύπου της παφιακής ομάδας, Πολύβιο Παλιούρα, μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) να λέει «ο Τάαμαρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας» και διερωτάσαι αν το ημερολόγιο δείχνει 1 Απριλίου και πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Μα, τον Τάαμαρι; Τον MVP του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19; Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας που κατέκτησε εφτά σερί πρωταθλήματα; Τον «Ιορδανό Μέσι» τ’ όνομα του οποίου την τελευταία διετία συνδέθηκε (μέσω δημοσιογραφικών πληροφοριών σε Κύπρο και εξωτερικό) με 13 ομάδες; Μέχρι και για «παρακολούθηση από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι» είχε γραφτεί. Η Πάφος FC; Μα είναι δυνατόν;

Από την στιγμή που υπάρχει παραδοχή ενδιαφέροντος η ιστορία μας, λοιπόν, είναι πραγματική. Άλλωστε, γιατί να μην είναι αφού η παφιακή ομάδα υπό το καθεστώς ιδιοκτησίας των Ρώσων επενδυτών πλήρωσε και μάλιστα αδρά για να φέρει στην Κύπρο ποδοσφαιριστές με σπουδαίο βιογραφικό και προϋπηρεσία στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, ίσως να είναι η μοναδική κυπριακή ομάδα που να μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά τον ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC απέφυγε να σχολιάσει τα περί πρότασης 1.000.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ, όπως δημοσιεύτηκε από το «alphanews.live». Ούτε καν επιβεβαίωσε το γεγονός ότι κατατέθηκε πρόταση στους γαλαζοκίτρινους, απλά αρκέστηκε να επιβεβαιώσει ότι η Πάφος FC θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 22χρονος Ιορδανό επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνει για «βόμβα» Τάαμαρι η Πάφος FC: «Θέλουμε να τον αποκτήσουμε!»

Το κατά πόσο θα έχει συνέχεια το ενδιαφέρον της Πάφος FC για τον Τάαμαρι ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, στην Κύπρο μόνο σύνηθες δεν είναι μια ομάδα που τερμάτισε 8η στο περασμένο πρωτάθλημα να δηλώνει δημόσια ότι θέλει να αποκτήσει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή ομάδας που πρωταγωνιστεί σε Κύπρο και Ευρώπη με διψήφιο αριθμό πωλήσεων ποδοσφαιριστών σε ομάδες του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια.

Είτε το ενδιαφέρον της Πάφος FC για τον Τάαμαρι έχει και συνέχεια είτε όχι η ιστορία κερδίζει τον τίτλο της «μετεγγραφικής τρέλας του καλοκαιριού». Ο Ιορδανός επιθετικός πάντως φρόντισε να βάλει τέλος στη μετεγγαρφολογία ξεκαθαρίζοντας με ανάρτησή του ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλη κυπριακή ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Τάαμαρι για μετεγγραφολογία: «Στην Κύπρο μόνο ΑΠΟΕΛ»

Η μοναδική αλήθεια είναι πως όσο ο Τάαμαρι δεν βάζει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ- το υφιστάμενο εκπνέει το Καλοκαίρι του 2021- οι μετεγγραφικές ιστορίες τρέλας με πρωταγωνιστή τον Iορδανό θα εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο στην τρέχουσα μετεγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ