aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Τάαμαρι: Η δεύτερη δόση των €550.000 και η… επιστροφή

ΑΠΟΕΛ/Τάαμαρι: Η δεύτερη δόση των €550.000 και η… επιστροφή

Σε δύο περίπου εβδομάδες ή, για να ακριβολογούμε, την 1η Ιουλίου, η Λέουβεν θα πρέπει να πιστώσει περίπου €550.000 στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ, όπως προνοεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για το ποσό που υπολείπεται για την πώληση του Μούσα Αλ Τάαμαρι στον βελγικό σύλλογο και, επομένως, σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, ασφαλώς, δεν ανησυχούν για τον βαθμό φερεγγυότητας της Λέουβεν. Εκείνο που θα φροντίσουν να ξεκαθαρίσουν είναι κατά πόσον ο Ιορδανός εξτρέμ υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν και, προφανώς, εάν υπάρχει πιθανότητα να ντυθεί εκ νέου στα γαλαζοκίτρινα.  Η αλήθεια είναι πως στην ομάδα της Λευκωσίας προσπάθησαν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας κατά τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ήθελαν να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι ισχύει στον βελγικό σύλλογο με τον Αλ Τάαμαρι προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι και να κινηθούν αναλόγως.

Ξέχωρα από τις προθέσεις του προπονητή της Λέουβεν, Μαρκ Μπρις, σημαντικό εμπόδιο αποτελούν οι αποδοχές του 24χρονου άσου οι οποίες ετησίως ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ, οπότε θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και στο εν λόγω σκέλος. Πολύ πιθανόν να γίνει πρόταση που προνοεί ένα ποσό να καλύπτει η Λέουβεν και το υπόλοιπο ο ΑΠΟΕΛ. Όλα είναι θέμα διαπραγματεύσεων και, ασφαλώς, του «τάιμινγκ» που θα γίνει μία τέτοια συζήτηση.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως γράψαμε προσφάτως,  είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Jordan Sports Channel. Ο 24χρονος «ψάχτηκε» και τον περασμένο Ιανουάριο για να αποχωρήσει από τη Λέουβεν, με τον Άρη Θεσσαλονίκης να είναι μία από τις ομάδες που υπέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον. Τότε, η πλευρά του παίκτη είχε κάνει «άνοιγμα» και στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς να προχωρήσει οτιδήποτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ