aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα ζητήματα ενόψει Τζουργκάρντεν και στο βάθος ενίσχυση

ΑΠΟΕΛ: Τα ζητήματα ενόψει Τζουργκάρντεν και στο βάθος ενίσχυση

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τον στόχο του στο Καζακστάν, εξασφαλίζοντας την πρόκριση εις βάρος της Κιζιλζάρ (1-0, 0-0) και γυρίζει σελίδα για να επικεντρωθεί στη σουηδική Τζουργκάρντεν. Από τη ρεβάνς με τους Καζάκους, όμως, προκύπτουν θέματα ενόψει της συνέχειας, καθώς ζητούμενο πάντοτε σε τέτοια χρονική περίοδο είναι η βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το κεφάλαιο επιθετικός είναι στην πρώτη γραμμή, καθώς ο Μάριος Ηλία παραμένει ο μοναδικός έτοιμος στο 100%. Από εκεί και πέρα θα δηλωθεί στη λίστα για τα ματς με τους Σκανδιναβούς ο Άντον Μάγκλιτσα και ασφαλώς, η κατάστασή του αποτελεί ερωτηματικό.

Ο Κροάτης στράικερ προέρχεται από τραυματισμό, έχασε πολύτιμο έδαφος, ενώ στα ματς με την Μπότεφ ήταν πίσω σε απόδοση. Όσο για τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, ανέβασε ρυθμό, αλλά ας μην ξεχνάει κανείς πως έχασε έδαφος στην προετοιμασία και είναι ερωτηματικό πότε θα βρεθεί στο 100%.

Πέραν όμως των παιχνιδιών με τη σουηδική ομάδα για το Κόνφερενς Λιγκ, το γράψαμε και προ ημερών ότι υπάρχει σκέψη για απόκτηση ακόμη ενός σέντερ φορ. Απομένουν 19 ημέρες έως την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου και επομένως, δεν θα αργήσουν οι αποφάσεις επί του θέματος από τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων.

Το άλλο ζήτημα έχει να κάνει με την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, που μπήκαν στην ομάδα τελευταίοι. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό δεν έχει δικαίωμα να ταξιδέψει στη Σουηδία, αυτομάτως χρειάζεται ένας ακόμη πιο έτοιμος Λούκας Βιγιαφάνιες. Τουλάχιστον είναι ο μοναδικός με παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Επομένως, τουλάχιστον για το πρώτο ματς στο Tele2 Arena, εκτός από το θέμα στην εκτέλεση (βλέπε σέντερ φορ), τίθεται ερωτηματικό και για την οργάνωση στη μεσαία γραμμή.

Έπειτα, ο Ντάνι Μπλουμ αγωνίστηκε περίπου 20 λεπτά στο Καζακτσάν και έδειξε πως είναι πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης, ενώ δεν είδαμε ακόμη τον Λάσα Ντβάλι, ο οποίος πιθανόν να δηλωθεί για πρώτη φορά στη λίστα.

Σε καλύτερη κατάσταση ο Γκιόργκι Κοσταντίνοφ, ο οποίος έβγαλε στο ντεμπούτο του 90λεπτο στο «Αστάνα Αρένα». Πάντως, έως την ερχόμενη Τετάρτη, που είναι ορισμένο το πρώτο ματς, αναμένεται να είναι ακόμη πιο έτοιμος ο Μουρτάζ Νταουσβίλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ