aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα ξημερώματα στο αεροπλάνο ο Βινίσιους, οι λεπτομέρειες του συμβολαίου

ΑΠΟΕΛ: Τα ξημερώματα στο αεροπλάνο ο Βινίσιους, οι λεπτομέρειες του συμβολαίου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το πολύωρο ταξίδι Σάο Πάολο – Λάρνακα θα αρχίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Πάουλο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός με ουγγρικό διαβατήριο αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο αύριο το βράδυ για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή της Φέχερβαρ ή Βίντι όπως είναι ευρέως γνωστή, θα πάρει παράταση μερικών ημερών αφού ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα μπει σε καραντίνα, όπως προνοεί το πρωτόκολλο της Κυπριακής Δημοκρατίας για ταξιδιώτες από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ο ύψους 1.84μ. κεντρικός αμυντικός θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη αρχές Φεβρουαρίου και αποτελεί την πρώτη επιλογή ποδοσφαιριστή του Ελλαδίτη τεχνικού στον ΑΠΟΕΛ. Το συμβόλαιο του Βινίσιους θα έχει ισχύ μέχρι το Καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι απολαβές του θα είναι λίγο πιο κάτω από τα 200.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ