aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα βρίσκει με Ακιντόλα, περιμένει Μίντιλαντ!

ΑΠΟΕΛ: Τα βρίσκει με Ακιντόλα, περιμένει Μίντιλαντ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός. Κάτι που έρχεται να επιβεβαιωθεί άλλη μία φορά. Μετά την απόκτηση του πρώην Ομονοιάτη, Φράνσις Ουζόχο, στον ΑΠΟΕΛ έβαλαν για τα καλά μπρος για την προσθήκη στο ρόστερ και του Νταβίντ Ακιντόλα. Δεν εξετάζουν απλά την επιλογή του Νιγηριανού άσου, συμπατριώτη του γιγαντόσωμου τερματοφύλακα, αλλά προχώρησαν βήματα παραπέρα ώστε να κάνουν το «μπαμ».

Τι εννοούμε; Κοινοποιήθηκε το ενδιαφέρον στον ακραίο επιθετικό και τον μάνατζέρ του, έγινε κουβέντα για τις αποδοχές και σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας στο εν λόγω σκέλος. Εν ολίγοις, τα βρίσκουν. Επίσης, ο 24χρονος ταχύτατος εξτρέμ δεν είναι αρνητικός στο να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα, παρά το γεγονός ότι αγωνίσθηκε (με τη μορφή δανεισμού) από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο στην Ομόνοια, ομάδα που επίσης αποτάθηκε στη Μίντιλαντ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μπεν Σαχάρ με μισθό €250.000, αποκαλύψη για το καθεστώς μετεγγραφής

Στον ΑΠΟΕΛ, ασφαλώς, δεν έμειναν έως εδώ. Έχουν χτυπήσει (και) την πόρτα της Μίντιλαντ, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, κοινοποιώντας το «ζεστό» ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση του συλλόγου, όπως ενημέρωσε, δεν μπορεί να λάβει την οποιαδήποτε απόφαση, εάν πρώτα δεν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του τεχνικού τιμ και δη, του Μπράιαν Πρίσκε. Ο προπονητής της Μίντιλαντ, παρόλο που θέλει να έχει τον Ακιντόλα στο ρόστερ, θα ζυγίσει εν ευθέτω χρόνω τα δεδομένα και αναλόγως θα πράξει.

Στον ΑΠΟΕΛ, όπως αντιλαμβάνεστε, βρίσκονται σε στάση αναμονής. Κίνησαν τις διαδικασίες και περιμένουν, χωρίς ασφαλώς να μένουν αδρανείς. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, κληθείς να σχολιάσει την επιλογή του Νιγηριανού, εξέφρασε την προσωπική εκτίμηση πως η… βαλίτσα θα πάει μακριά.

Τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ»: «Διαβάζοντας το ρεπορτάζ της Ομόνοιας, ως δημοσιογράφος, αντιλαμβάνομαι ότι η περίπτωση Ακιντόλα θα τραβήξει μακριά. Νομίζω είναι δύσκολο για μία κυπριακή ομάδα να δείξει τόση υπομονή και τόση αντοχή. Ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις οτιδήποτε, αλλά εμείς μην ξεχνάτε ότι πρέπει να ετοιμάσουμε ομάδα για τις 22 Αυγούστου. Πρέπει να έχουμε παίκτες που να μας κάνουν τη δουλειά 27 Αυγούστου. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για ποδοσφαιριστές που δεν βιάζονται περί τα τέλη Αυγούστου και όχι τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ