aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα βρήκε «μπαστούνια» κόντρα στην ανώτερη Αλ Νασρ

ΑΠΟΕΛ: Τα βρήκε «μπαστούνια» κόντρα στην ανώτερη Αλ Νασρ

Κόντρα στην σαουδαραβική Αλ Νασρ των πολλών εκατομμυρίων, ο ΑΠΟΕΛ τα βρήκε… μπαστούνια, μένοντας τελικά στο 0-0 στο τέταρτο, τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ήταν πιο απειλητική.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη από την άλλη δεν μπορούσε να δημιουργήσει πέραν ελάχιστων περιπτώσεων. Έμεινε για τρίτο φιλικό ματς (στα τέσσερα) χωρίς γκολ, στο Πράβετς και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Στο 36′ με τον Αμπνταλάχ και στο 53′ με τον Πέτρος οι μεγαλύτερες ευκαιρίες του ματς, και οι δύο για την Αλ Νασρ, με τον Μιχαήλ και το δοκάρι να… σώζουν την εστία του ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μιχαήλ (46′ Ουζόχο), Καρώ, Βινίσιους, Σάντος, Σαμπάλα (67′ Γουίλερ), Θεοδώρου (46′ Εφραίμ), Λουντέμο (46′ Μπερν), Ντε Βινσέντι (74′ Βρόντης), Οκριασβίλι (60′ Ντονγκαλά), Ντανίλο (70′ Πολυκάρπου), Κατσαντώνης.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Λουντέμο, Μπερν, Σάντος / Πετρός.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5′ Με μπαταρισμένο κεφάλι θα συνεχίσει ο Ντε Βινσέντι μετά από χτύπημα που δέχτηκε.

13′ Πολύ ωραία ενέργεια και γύρισμα του Θεοδώρου από δεξιά, μετά από κάθετη του Κατσαντώνη στο χώρο, ο Ντε Βινσέντι ήρθε με φόρα από πίσω και από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα απογοητευτικά πάνω από τα δοκάρια.

22′ Εκτός περιοχής σουτ του Λουντέμο, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Αλ Νασρ.

24′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταλίσκα, φεύγει ψηλά άουτ.

26′ Κίτρινη κάρτα στον Λουντέμο, για φάουλ στον Μασαρίκοφ.

35′ Συγκλίνει ο Οκριασβίλι και κάνει το σουτ εκτός περιοχής, πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

36′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αλ Νασρ. Στην πλάτη της άμυνας του ΑΠΟΕΛ έφυγε ο Αμπνταλάχ, ο οποίος προσπάθησε να κρεμάσει τον Μιχαήλ, εντυπωσιακή η απόκρουση του Κύπριου τερματοφύλακα, έδιωξε σε κόρνερ.

40′ Νέα καλή ευκαιρία για τους Σαουδάραβες. Ξεδιπλώθηκε ωραία στην επίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Αμπνταλάχ μετά το τακουνάκι – πάσα του Μασαρίκοφ, από καλή θέση το σουτ του πήγε στα… περιστέρια.

42′ Απέναντι στον Μιχαήλ έφυγε ο Αμπουμακάρ, το σουτ του ήταν αδύνατο, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Τρεις αλλαγές για τον ΑΠΟΕΛ, Ουζόχο, Μπερν και Εφραίμ αντί των Μιχαήλ, Λουντέμο και Θεοδώρου.

47′ Κατέβασμα και δυνατό σουτ του Ταλίσκα εντός περιοχής, η μπάλα άουτ και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Αλ Νασρ.

50′ Κίτρινη κάρτα στον Μπερν.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αλ Νασρ, μετά από εκτέλεση κόρνερ και άστοχη έξοδο του Ουζόχο, ο Πετρός έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

54′ Πολύ καλή ευκαιρία και για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Κατσαντώνη να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι η μπάλα.

55′ Νέα καλή στιγμή για τους γαλαζόκιτρινους, με τον Σάντος να στρώνει στον Οκριασβίλι, ο οποίος άνοιξε το κοντρόλ και το σουτ του ήταν πολύ άστοχο.

57′ Κίτρινη κάρτα στον Πετρός.

60′ Ντονγκαλά στη θέση του Οκριασβίλι.

62′ Αλλάζει όλη την ενδεκάδα ο προπονητής της Αλ Νασρ, ένδεκα αλλαγές.

67′ Γουίλερ εντός, Σαμπάλα εκτός.

68′ Κίτρινη κάρτα στον Σάντος.

70′ Πολυκάρπου στη θέση του Ντανίλο.

73′ Πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ντε Βινσέντι, ο Ντονγκαλά έφυγε μόνος πλάγια στην περιοχή, προσπάθησε να γυρίσει στον αμαρκάριστο Κατσαντώνη αλλά η πάσα του δεν ήταν καλή, έδωσε την ευκαιρία στον μοναδικό αμυντικό της Αλ Νασρ που ήταν στην φάση να απομακρύνει.

74′ Βρόντης αντί Ντε Βινσέντι.

78′ Σουτ του Εφραίμ, μάζεψε εύκολα ο τερματοφύλακας της Αλ Νασρ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ