aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα τρία σκέλη που βγάζουν το €1.200.000 που δόθηκε στους ατζέντηδες

ΑΠΟΕΛ: Τα τρία σκέλη που βγάζουν το €1.200.000 που δόθηκε στους ατζέντηδες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ λένε πως είναι από τις ομάδες που έδωσαν την πληροφόρηση σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ για πλήρη διαφάνεια όσον αφορά στα δικαιώματα των ατζέντηδων. Πώς δικαιολογούν το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση; Το χωρίζουν σε τρία μέρη.

Το πρώτο αφορά στα δικαιώματα για τις πωλήσεις των Λούκας Σόουζα, Νικόλα Ιωάννου και Μούσα Αλ Τάαμαρι, με το ποσό να είναι περίπου 500.000 ευρώ. Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με δικαιώματα των ατζέντηδων για το 2020 και αφορά ποσό περίπου 400.000 ευρώ. Και το τρίτο σκέλος αφορά περίπου 300.000 ευρώ για οφειλές σε δικαιώματα προηγούμενων ετών επειδή είχε διευθετηθεί σταδιακή πληρωμή ανά έτος.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Δημητρίου ενημέρωσε προχθές πως το σύνολο των οφειλών στις 31 Μαρτίου 2021, σύμφωνα και με τον έλεγχο του διορισμένου ελεγκτικού οίκου, ανέρχεται στο ποσό των €24.232.886. Η παρούσα διοίκηση λέει πως «ο κ. Δημητρίου περιέλαβε ένα μεγάλο ποσό για οφειλές στο κράτος, το οποίο είναι σε διακανονισμό και αφορά όλα τα σωματεία». Όλοι οι αριθμοί θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος Μαΐου, όπου μάλλον θα τοποθετηθεί και η ετήσια Γενική Συνέλευση, ξεκαθαρίζοντας το σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ