aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Τα τρία εμπόδια που καλείται να υπερπηδήσει ο Ουζουνίδης

AΠΟΕΛ: Τα τρία εμπόδια που καλείται να υπερπηδήσει ο Ουζουνίδης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πανδημία και όχι μόνο, οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ στον δρόμο της λιτότητας. Αποφασίστηκε αισθητή μείωση του προϋπολογισμού για να υπάρχει βιωσιμότητα στον σύλλογο, εξέλιξη που οδήγησε στην απόφαση να δείξει την έξοδο σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν με τη μορφή δανεισμού και ήταν υψηλόμισθοι.

Παράλληλα έγινε και γίνεται προσπάθεια μείωσης των απολαβών ποδοσφαιριστών που διατηρούν συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον και για την επόμενη περίοδο. Με κάποιους ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό, όμως στον σύλλογο της Λευκωσίας είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν ακόμη και στα άκρα, ώστε να μπορεί η διοίκηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Βάσει των πιο πάνω, οι μαζεμένες προσθήκες είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να «χτίζει» τον ΑΠΟΕΛ από την αρχή και με νέα δεδομένα. Οι γαλαζοκίτρινοι πιστεύουν στον Ελλαδίτη προπονητή αλλά τον θεωρούν και ως τον ιδανικό για κάτι τέτοιο, γι’ αυτό άλλωστε προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο ΑΠΟΕΛ θα τρέξει για διψήφιο αριθμό μετεγγραφών. Ήδη υλοποίησαν αυτή του Ραφαέλ Σάντος, ενώ «κλειδωμένες» θεωρούνται αυτές των Αποστολάκη και Κλωναρίδη.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Οι 13… υποψήφιοι αγοραστές του Τάαμαρι σε μία διετία!

Το γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται στην ελληνική αλλά και πορτογαλική αγορά και όχι μόνο, πρωταθλήματα που επανήρχισαν ή θα στηθεί η μπάλα σύντομα και πάλι στη σέντρα, θα επιφέρει καθυστέρηση στην ένταξη των παικτών στο ρόστερ τους. Είναι κι αυτό ένα θέμα που καλείται ο Ουζουνίδης να διαχειριστεί, αφού τέτοιοι ποδοσφαιριστές θα θέλουν και εύλογο χρονικό διάστημα ξεκούρασης. Αυτό όμως είναι εις γνώσιν του Ελλαδίτη κόουτς και έχει κάνει ήδη το πλάνο του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τι ισχύει με τους Νικόλα Ιωάννου και Γένσεν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ