ΑΠΟΕΛ: Τα (τρία) αποτυπώματα του Τραμετσάνι 

Ο Ιταλός άλλαξε κάποια πράγματα, αλλά έχει να κάνει πολλά ακόμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Κάποιοι, και δεν είναι λίγοι, ισχυρίζονται πως η νίκη επί της Ομόνοιας ξεγέλασε, ένεκα της κάκιστης εμφάνισης και εικόνας που παρουσίασε η «αιώνια» αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη μέτρια εμφάνιση με την Πάφος FC, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια δύο βαθμών, που, σε σχέση με τις ήττες του Απόλλωνα από την Ανόρθωση και της ΑΕΚ από την ΑΕΛ, χάθηκε η ευκαιρία να πλησιάσει την ΑΕΛ στην κορυφή. Η ουσία είναι πως στον ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν να γίνουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Από την άποψη πως η αγωνιστική εικόνα που βγάζει η ομάδα παραμένει, αν όχι προβληματική, κατώτερη των απαιτήσεων, αλλά και των δυνατοτήτων του ρόστερ της.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι σκέψεις του Τραμετσάνι και η «ένδειξη κινδύνου»

Ο Τραμετσάνι άλλαξε κάποια πράγματα στην ομάδα (στο τακτικό κομμάτι, τον τρόπο ανάπτυξης), προσπαθεί να αξιοποιήσει και να πάρει περισσότερα πράγματα από κάποιους ποδοσφαιριστές (Ζαχίντ, Νατέλ, Καζού), κάτι που φάνηκε, αλλά χρειάζεται να γίνει πολύ περισσότερη δουλειά και κυρίως τα αποτελέσματα να αποτυπωθούν στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Μαντούκα: «Αποδέχθηκα πρόταση στην Ιταλία»

Για να γίνει αυτό ωστόσο, παίκτες-κλειδιά της ομάδας (Καρλάο, Σόουζα, Μοράις, Ζαχίντ, Ρέζα, Ντελατόρε) πρέπει να πάρουν τα πάνω τους και πάνω σ’ αυτό ο Ιταλός τεχνικός εκείνο που μπορεί να κάνει είναι με τους ρόλους που θα δώσει στον καθέναν και κατά δεύτερο λόγο να δουλέψει στην ψυχολογία. Από εκεί και πέρα η δουλειά είναι ομαδική υπόθεση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ