aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα… θέματα με τον Ουζόχο

ΑΠΟΕΛ: Τα… θέματα με τον Ουζόχο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που προέτρεξαν των γεγονότων με τον Φράνσις Ουζόχο. Βλέποντας για πρώτη φορά χθες τη συμπερίληψή του στο αρχικό σχήμα, θεώρησαν δεδομένο ότι τον προετοιμάζει ο Λούκας Χατζηλούκας για να υπερασπίσει την εστία του ΑΠΟΕΛ στο βαρυσήμαντο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας, λοιπόν, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς μετά από 381 μέρες, δείχνοντας επηρεασμένος ότι η πολύμηνη αποχή από την ενεργό δράση. Ο σοβαρός τραυματισμός του στο διεθνές φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νιγηρίας με τη Βραζιλία, άφησε «σημάδια» στον γιγαντόσωμο πορτιέρο.

Και ως εκ τούτου, λοιπόν, δεν υπάρχει πιθανότητα να αγωνισθεί στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Χρειάζεται ακόμα χρόνο για να πατήσει καλύτερα στα πόδια του και να αγωνισθεί σε αγώνες κατά τους οποίους θα δεχθεί μπόλικη πίεση.

Ο θηριώδης τερματοφύλακας φάνηκε όχι και τόσο αποφασιστικός στις εξόδους του. Δεν πήγαινε με μεγάλη φόρα προς την μπάλα, την ίδια ώρα που εμφανίστηκε διστακτικός στις επεμβάσεις του από την πλευρά του εγχειρισμένου ποδιού του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το άστρο του Σταύρου Γαβριήλ

Ο τέως προπονητής του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι τυχαία που δεν τον χρησιμοποίησε στα τελευταία παιχνίδια. Αρκέστηκε στη συμπερίληψή του στην αποστολή, δείγμα πως θέλει χρόνο ώστε να πατήσει πολύ πιο δυναμικά κάτω από τα δοκάρια και να ξαναθυμίσει τον παλιό Ουζόχο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πως έχει η περίπτωση Σάβιτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ