aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα «θέλω» του Μπέλετς και η ενόχληση για τις αποδοκιμασίες

ΑΠΟΕΛ: Τα «θέλω» του Μπέλετς και η ενόχληση για τις αποδοκιμασίες

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νικηφόρο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στην Καραμπάχ, ενώ σχολίασε και τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει και για την περίπτωση του Μπέλετς, ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Σαμπτόρια (υπάρχει όρος υποχρεωτικής αγοράς).

Διαβάστε επίσης: Στην… κορυφή της Ευρώπης ο Σόουζα! (pic)

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τα 93α γενέθλια: «Είναι μια μέρα που οφείλει να κάνει ο κόσμος, μια ανασκόπηση της χρονιάς, για να δει αν η ομάδα εξυπηρετεί αυτό που πρεσβεύει ο ΑΠΟΕΛ, ιδεώδη και αξίες. Ο ΑΠΟΕΛ τα προσφέρει αυτά, όπως και επιτυχίες. Σαφώς είναι πολύ πιο ικανοποιητικό να γιορτάζεις με μια επιτυχία. Μας δίνει την δυνατοτήτων διατηρούμε τις ελπίδες μας για την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε συνεπείς, γιατί ο όμιλος είναι ανοικτός».

Για τα 60 λεπτά που δεν ήταν καλός ο ΑΠΟΕΛ: «Δεν ήταν. Ήταν όμως ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ξέρουμε πολύ καλά. Πρέπει όμως να δούμε και ένα άλλο στοιχείο, τον χαρακτήρα, η ανατροπή ενός αποτελέσματος. Ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Για την Καραμπάχ μπορεί να μην ήταν, εμείς όμως το ανατρέψαμε. Θα ψάξουμε τα λάθη μας όμως πάντα για να βελτιωθούμε. Πρέπει να εκτιμούμε το μέγεθος του αντιπάλου, που μπορεί να μην είναι στην ελίτ, αλλά είναι ποιοτική και μας δυσκόλεψε. Χρειάστηκαν πολλά για να πάρουμε τη νίκη, κυρίως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Κρατάμε το αποτέλεσμα, αυτό γράφεται στην ιστορία. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις όμως και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τις αποδοκιμασίες: «Όταν έχεις μια ομάδα που προσπαθεί αν πετύχει κάτι, την ίδια ώρα εισπράττεις όχι από όλους, γιούχα για τους παίκτες και τον προπονητή, τότε δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες. Αυτό που ζητήσαμε, ήταν μαζικότερη παρουσία και καλή διάθεση. Αν θέλεις να κάνεις κριτική, να πεις την άποψη σου, μπορείς κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Αλλά εκείνα τα 90 λεπτά δεν μπορεί να υπάρχει άλλη προτεραιότητα πέραν από την στήριξη. Δεν ξέρω κάποιον που να τον αποδοκιμάζεις και να αποτελεί εφαλτήριο. Θεωρώ πως οι απαντήσεις δόθηκαν στην συνέντευξη Τύπου, που απάντησε επισταμένα ο Ντολ. Είναι τροφή σκέψης για όλους μας. Αυτό που υποστηρίζω είναι πως κατά την διάρκεια του αγώνα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέραν από την υποστήριξη. Δεν θεωρώ κίνητρο τις αποδοκιμασίες».

Για τον Μπέλετς, την υποχρεωτική αγορά και το ποσό που θα κληθεί να δώσει ο ΑΠΟΕΛ: «Δεν γνωρίζω τις παραμέτρους, είναι όμως 3-4. Δεν ασχολούμαι με τα οικονομικά. Καθοριστικό ρόλο παίζει και το θέλω του ίδιου του τερματοφύλακα».

Για τον Γιάκολις: «Είναι κανονικά στην διάθεση του Ντολ εδώ και μέρες».

Για το αν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα: «Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα. Το πιο ορθό είναι να περιμένουμε 24 ώρες, γιατί ας μην ξεχνάμε πως σήμερα είχαμε αποθεραπεία. Αύριο θα αξιολογηθούν οι παίκτες όταν θα γίνει το τακτικό κομμάτι ώστε να ξέρουμε την 20άδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ