aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα «θέλω» και το σχήμα του Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Τα «θέλω» και το σχήμα του Αυγουστή

Ο Αυγουστή προετοίμασε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ για μάχη μέχρι τελικής πτώσεως στο αποψινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, γνωρίζοντας ωστόσο ότι τέτοιας υφής 90λεπτο κρίνεται στις λεπτομέρειες και τη συγκέντρωση. Ζήτησε τη μέγιστη προσήλωση και μαχητικότητα, ευελπιστώντας ότι θα φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σκουφέτ και στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Θεοδώρου, Καρώ, Βινίσιους και Σαμπάλα. Στη μεσαία γραμμή θα κινείται ο Σόουζα, έχοντας ως συμπαραστάτες των ενεργειών του δύο εκ των Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Νταουσβίλι.

Οσον αφορά την επίθεση, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Νατέλ, Οκριασβίλι και Εντονγκαλά, χωρίς ασφαλώς να αποτελεί έκπληξη εάν δούμε τον Μάγκλιτσα.

Δεδομένα εκτός επιλογών του προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι οι Τσεπάκ, Σάβιτς και Εφραίμ. Ο Λουντεμό που αισθάνθηκε ενόχληση στην προθέρμανση του προηγούμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν συμμετείχε την τρέχουσα εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ