aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα τετ α τετ του Πρόδρομου Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Τα τετ α τετ του Πρόδρομου Πετρίδη

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική στην επιλογή του τεχνικού διευθυντή. Βρέθηκε στην Κύπρο ο Ισλανδός Άρναρ Γκρέταρσον ο οποίος ανέλυσε το πλάνο του, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να δρομολογούν κι άλλες συναντήσεις. Τα λένε με τον 42χρονο Ιταλό Ντομένικο Τέτι ο οποίος εργάστηκε ως υπεύθυνος των ακαδημιών της Ελλάς Βερόνα (2005-07) και ακολούθως ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Λουγκάνο (2007-11). Ακολούθως μετακόμισε στη Σαμπντόρια ως τεχνικός διευθυντής (2011-13), ενώ από το 2014 μέχρι πρόσφατα ήταν στη Νοβάρα.

Χθες, στην εκπομπή του Active «Τα λέμε όλα», αποκαλύφθηκε ότι στα πολλά ονόματα που προτάθηκαν συγκαταλέγεται κι αυτό του Καταλανού Φρανσέσκ Αρνάου. Θήτευσε στη Μάλαγα στο συγκεκριμένο πόστο, ενώ εργάστηκε κι ως επικεφαλής των ακαδημιών της. Αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα. Από το 1995 έως το 2001 ήταν στην Μπαρσελόνα και ακολούθως στη Μάλαγα.

Διαβάστε επίσης: «Ενός κακού, μύρια έπονται»; Για τον ΑΠΟΕΛ, ίσως όχι…

Εκκρεμεί, υπενθυμίζουμε κι η πρόσληψη προπονητή. Εννοείται πως όσο δεν προκύπτουν ανακοινώσεις, αυξάνεται η πιθανότητα να δούμε τον Γιώργο Κωστή στον πάγκο και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η σχέση Τέτι – Ικάρντι και η Μάντσεστερ Γιουάιτεντ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ