aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα τέσσερα ζητούμενα πέραν του αυτονόητου

ΑΠΟΕΛ: Τα τέσσερα ζητούμενα πέραν του αυτονόητου

Ζυγώνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, που θα βρει τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται τον Εθνικό την ερχόμενη Δευτέρα (18 Οκτωβρίου). Πέρα από το αυτονόητο, τη νίκη δηλαδή, υπάρχουν τέσσερα επιμέρους ζητούμενα για τους γαλαζοκίτρινους στο ματς του ΓΣΠ απέναντι στους μπλε της Άχνας:

1) Τα πρώτα σημάδια της δουλειάς που έγινε στη φυσική κατάσταση κατά την προηγούμενη εβδομάδα.

2) Να πάρει γερό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα, ώστε να απαλλαγεί από το άγχος και να κάνει πιο εύκολο το έργο του.

3) Παρά την ήττα από την Ανόρθωση κατά την προηγούμενη αγωνιστική, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Στόχος του να καταφέρει να δώσει συνέχεια στην καλυτέρευση της απόδοσης, έχοντας όμως περισσότερη διάρκεια.

4) Όπως τα γκολ φέρνουν αυτοπεποίθηση στους επιθετικούς, έτσι και το μηδέν παθητικό λειτουργεί αναλόγως για τους αμυντικούς. Η ανασταλτική λειτουργία είναι από τα ζητούμενα που «καίνε» άλλωστε για τους γαλαζοκίτρινους, που θέλουν να τη βελτιώσουν όσο γίνεται με το υφιστάμενο ρόστερ έως τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ