aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα «στανταράκια» και τα ερωτηματικά

ΑΠΟΕΛ: Τα «στανταράκια» και τα ερωτηματικά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Υπάρχουν δεδομένα και ερωτηματικά για την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Αρχή με εκείνα που θεωρούνται «στανταράκια». Ο Ουζόχο θα είναι ο «άγγελος-φύλακας» της εστίας, με υπερασπιστές της περιοχής τους αμυντικούς Ενσούε (δεξιά), Σάντος, Βινίσιους και Σαμπάλα (αριστερά). Για την κορυφή ούτε λόγος φυσικά, αφού θα δεσπόζει η μορφή του Γκάρνερ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Και οι… πέτρες το ξέρουν!

Πάμε τώρα σε εκείνα που δεν τα λες και «σιγουράκια». Η μεσαία γραμμή αναμένεται να αποτελείται από τους Λουντεμό, Ανουάρ και Ζαχίντ, αλλά ο Ντε Βινσέντι έχει τις πιθανότητές του για να εκτοπίσει έναν από τους δύο πρώτους (μάλλον τον Ανουάρ). Όσο για τους εξτρέμ, οι Εντονγκαλά και Κλωναρίδης είναι τα φαβορί, ενώ ελπίδες έχει και ο Κατσαντώνης.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Αρτούρ Ζορζ, ενώ από εκεί και πέρα, δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα στο στρατόπεδο των γαλαζοκίτρινων, πέραν φυσικά των Γιάννη Σατσιά, Γιώργου Εφραίμ και Τζακ Μπερν, οι οποίοι είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ