aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα… σημάδια για τον Εφραίμ

ΑΠΟΕΛ: Τα… σημάδια για τον Εφραίμ

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, ο Γιώργος Εφραίμ είχε καθοριστική συμμετοχή στη νίκη του ΑΠΟΕΛ. Μετά το γκολ που έκρινε το ματς με τον Ακρίτα (2-1), ψες είχε συμμετοχή στο αντίστοιχο του Τάσου Δώνη, που έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0).

Με την ταχύτατη αντεπίθεση και το σουτ του, η μπάλα κόντραρε στον Γκουστάβο Λέντες, πήρε ύψος για να τη στείλει ο Ελλαδίτης στα δίχτυα. Αυτά, όμως, δεν είναι τα μόνα αισιόδοξα στοιχεία για τον Κύπριο εξτρέμ.

Κατ’ αρχάς έχει ήδη 408’ συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πάρει θέση βασικού τόσο επί Σωφρόνη Αυγουστή όσο και στα δύο ματς πρωταθλήματος με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Όταν δύο προπονητές σε εμπιστεύονται σημαίνει πως κάτι καλό τους έχεις δείξει στις προπονήσεις.

Αυτό σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, που σπανίως ήταν βασικός και είτε έμπαινε αλλαγή είτε έμενε θεατής στον πάγκο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές, μα μόνο τις πέντε ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ στην τρέχουσα περίοδο έχει ήδη τέσσερις παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα.

Τα… σημάδια λοιπόν δίνουν ελπίδες για την πρώτη «γεμάτη» και ουσιαστική σεζόν του Εφραίμ από το 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ