aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα σενάρια για Γκέντσογλου, ο Άρης και το συμβόλαιο

ΑΠΟΕΛ: Τα σενάρια για Γκέντσογλου, ο Άρης και το συμβόλαιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το μενού σε ρεπορτάζ ομάδων της Σούπερ Λιγκ, εκτός από Γκάγιας Ζαχίντ, περιλαμβάνει και Σάββα Γκέντσογλου. Χθες για παράδειγμα, γράφτηκε πως ο Ελλαδίτης μέσος βρίσκεται στο μετεγγραφικό προσκήνιο του Άρη Θεσσαλονίκης και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη –με προορισμό την Αλάνια– κάνει ακόμη πιο… ρεαλιστικό το σενάριο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επίσης, σημειώνουν, πως ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα, γι’ αυτό και βρίσκεται σε επαφές με τους Θεσσαλονικείς. «Η περίπτωση Γκέντσογλου δεν είναι καινούρια. Πριν δύο χρόνια περίπου οι κιτρινόμαυροι ασχολήθηκαν μαζί του, εξαιτίας κυρίως της καλής του σχέσης με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ωστόσο το ενδιαφέρον δεν μετουσιώθηκε σε συνεργασία».

Στον ΑΠΟΕΛ λένε πως προς το παρόν δεν έχουν πρόταση για τον Σάββα Γκέντσογλου. Η συνεργασία των πρωταθλητών με τον υψηλόσωμο μέσο, υπενθυμίζουμε, εκπνέει τον Μάιο του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ