aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα προβλήματα αποδείχτηκαν βοηθητικά!

ΑΠΟΕΛ: Τα προβλήματα αποδείχτηκαν βοηθητικά!

Σχήμα οξύμωρο ότι τα προβλήματα βοήθησαν απόψε τον ΑΠΟΕΛ να νικήσει 4-2 την Ομόνοια στο ντέρμπι; Μπορεί. Ωστόσο, πρωταγωνιστές της γαλαζοκίτρινης επιτυχίας ήταν ως επί το πλείστο ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αναπληρώσουν τα κενά που δημιουργήθηκαν.

O Σωφρόνης Αυγουστή ήταν υποχρεωμένος να χάσει τρεις αλλαγές από την επανέναρξη του διακοπέντος ματς της 29ης Νοεμβρίου στο 17ο λεπτό. Οι Καρώ, Οκριασβίλι και Λουντεμό ήταν παροπλισμένοι και τη θέση τους πήραν αντιστοίχως οι Θεοδώρου, Εντονγκαλά και Νταουσβίλι.

Κατ’ αρχάς, ο Εντονγκαλά, ο οποίος υπερκάλυψε το κενό του Οκριασβίλι, ο οποίος τελευταίως δεν ήταν σε καλή κατάσταση! Ήταν παντού, δημιουργούσε, οργάνωνε, μάρκαρε, έσπρωχνε στην αντεπίθεση και είχε συμμετοχή σε δύο γκολ. Το πρώτο και το δεύτερο.

Ο Θεοδώρου ανεβοκατέβαινε στο δεξί άκρο, βοήθοντας αμυντικά και επιθετικά, ενώ δημιούργησε και το πρώτο τέρμα.

Ο Νταουσβίλι έδωσε πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή, έτρεξε και δεν έκανε λάθη όπως σε προηγούμενες εμφανίσεις του. Ίσως η πρώτη γεμάτη εμφάνιση από την ημέρα που αποκτήθηκε.

Τέλος, ήταν και άλλη μία αλλαγή, που προϋπήρχε της διακοπής. Ο λόγος ασφαλώς για τον Σατσιά, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον «κιτρινισμένο» -φετινό ηγέτη της ομάδας- Σόουζα. Ο Κύπριος μέσος ήταν επίσης σε πολύ καλή μέρα, σκόραρε και κέρδισε ένα πέναλτι.

Από εκεί και πέρα, από τους παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα στις 29 Νοεμβρίου, δεν μπορεί να μη σημειωθεί η συμβολή του Κβιλιτάια στο σημερινό τρίποντο. Ασίστ (στον Σατσιά), κερδισμένο πέναλτι και γκολ! Δεν είναι και λίγα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ