aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα πρώτα λεπτά του Μπέζιακ και η απραξία του Ντε Βινσέντι

ΑΠΟΕΛ: Τα πρώτα λεπτά του Μπέζιακ και η απραξία του Ντε Βινσέντι

Ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος με την ρωσική Ουράλ (2-2) με τον Τραμετσάνι να δίνει χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν αρκετά λεπτά στα πόδια τους. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι μέσα σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκε ο Τόμας ντε Βινσέντι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προπονείται (δεν διευκρινίζεται από τον σύλλογο αν είναι ατομικά ή μαζί με την ομάδα), ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός έκρινε ότι δεν είναι έτοιμος και γι αυτό δεν του έδωσε χρόνο στο φιλικό παιχνίδι με την Ουράλ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 5 Ιανουαρίου με την Δόξα στο Μακάριο, παιχνίδι το οποίο κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ (2-1) έκτοτε ο Ντε Βινσέντι βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής.

Αντιθέτως, τα πρώτα του ανεπίσημα λεπτά πήρε το νέο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων, Ρομάν Μπέζιακ, ο οποίος αγωνίσθηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο καθώς πήρε την θέση του Αρτεμίου (46’). Ο Σλοβένος επιθετικός ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με την Αλκή (28/01, 19:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ