aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα πρώτα χαμόγελα για τη δαπάνη σχεδόν €1.500.000

ΑΠΟΕΛ: Τα πρώτα χαμόγελα για τη δαπάνη σχεδόν €1.500.000

Τρία γκολ δεν είναι δα και απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Γκιόργκι Κβιλιτάια. Οι γαλαζοκίτρινοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουν τα δικαιώματά του από τη Γάνδη, ενώ μαζί με το συμβόλαιό του έως τον Ιούνιο του 2024, το ποσό θα ακουμπήσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ (εάν φυσικά τηρηθεί έως την εκπνοή της η υπογεγραμμένη συμφωνία).

Ωστόσο, δικαιούνται ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του στη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων να χαμογελούν για την παρουσία του Γεωργιανού στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (3-0). Σκόραρε δύο φορές, τη μια από το σημείο του πέναλτι και την άλλη με πλασέ, είχε καλή απόδοση και ωραίες συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, στέλνοντας το μήνυμα ότι μπορεί να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν.

Χθες μάλιστα πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ στο φιλικό με τον Αχυρώνα Λιοπετρίου (2-0), συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε το περασμένο Σάββατο. Εννοείται πως επρόκειτο απλώς για ένα ξεμούδιασμα με ομάδα χαμηλότερης δυνατότητας, αλλά όλοι ξέρουν τη σημασία που έχει για κάθε σέντερ φορ η ρέντα στο σκοράρισμα.

Οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν πως θα συνεχιστεί, άλλωστε τα ντέρμπι που έπονται με ΑΕΚ και Ομόνοια είναι σημαντικά αναφορικά με το πλασάρισμα κοντά στους διεκδικητές του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ