aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Tα «πρέπει» και το ερωτηματικό

ΑΠΟΕΛ: Tα «πρέπει» και το ερωτηματικό

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μέσα σ’ όλα στον ΑΠΟΕΛ έχουν να σκέφτονται και το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ανόρθωση και με τα προβλήματα (πέραν των όλων άλλων) να μη λείπουν. Ντε Βινσέντι, Εφραίμ και Ενσούε βρίσκονται στα πιτς, με τον Γιώργο Κωστή, που θα έχει την ευθύνη της ομάδας στο ντέρμπι με την «Κυρία», να το παλεύει για αναστροφή του κλίματος, αλλά και της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, ο ΑΠΟΕΛ ωστόσο δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και προπάντων άσχημες εντυπώσεις. Το κλίμα έχει ήδη στραβώσει και για να πάρει η ομάδα και πάλι τα πάνω της πρέπει να αρχίσουν να έρχονται οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες.

Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις του Ελλαδίτη τεχνικού σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, κάποιες αλλαγές όμως μάλλον είναι αναμενόμενες. Απόντος μάλιστα του Ντε Βινσέντι ενδεχομένως ν’ αλλάξουν και κάποιοι ρόλοι στην ομάδα. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και την επιλογή στον «άσο», μετά την πρώτη εμφάνιση του Ρόμο κάτω από τα δοκάρια, στον αγώνα του Σούπερ Καπ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Γέρνει προς το «si» στον Tέτι

Η λογική λέει πως ο Βάτερμαν θα επανέλθει στη θέση του, δεν αποκλείεται όμως να δούμε και πάλι τον Βενεζουελάνο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια. Έτοιμος όμως είναι και ο Ρουέδα, που προπονείται κανονικά και περιμένει το πρόσταγμα. Γενικά, σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά σε ό,τι αφορά (και) στην εντεκάδα, με τη νίκη να είναι για ακόμα περισσότερους λόγους must.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης-Παντελή: Ενώπιος ενωπίω μετά τον… καφέ του διχασμού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ