aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχια»

ΑΠΟΕΛ: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχια»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχια», λέει η λαϊκή μας ρήση κι αυτό φαίνεται να το γνωρίζει και ο Πάολο Τραμετσάνι, καθώς η άμμος από την κλεψύδρα αδειάζει ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Σουτιέσκα. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ αναχωρεί απόψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα για το Μαυροβούνιο, πράγμα που σημαίνει πως στο μυαλό του Ιταλού είναι «κωδικοποιημένο» το πλάνο δράσης για τον αγώνα της Τρίτης. Άλλωστε λίγο έως πολύ έδειξε τις προθέσεις του μέσα από τα φιλικά που έδωσε η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο βασικός λόγος που ακόμη δεν ανακοινώθηκε το deal για Ζαχίντ

Εκείνο που ενδιαφέρει πιο πολύ τον Ιταλό -πέρα από τα πρόσωπα- είναι η συμπεριφορά, αλλά και ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας, καθώς αυτός θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας των γαλαζοκίτρινων. Το γεγονός πως η ομάδα δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμη δεν αποτελεί μυστικό, καθώς οι ποδοσφαιριστές μόλις τώρα βγαίνουν από το στάδιο της προετοιμασίας, σε αντίθεση με τη Σουτιέσκα που οι παίκτες της έχουν και δύο επίσημους αγώνες στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πολλές οι εκτιμήσεις, η Σουτιέσκα δεν είναι «σκιάχτρο»

Για τον Τραμετσάνι εκείνο που προέχει είναι οι παίκτες του να ανταποκριθούν βάσει της ποιότητας, της εμπειρίας και του αγωνιστικού πλάνου έναντι των αντιπάλων τους και να πάρουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, η κλήρωση του οποίου θα γίνει αύριο, με τους πρωταθλητές Κύπρου να βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ