aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

ΑΠΟΕΛ: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θέλει να δει πράξεις και πολύ περισσότερο, ένα τέλος στα «δώρα» από εδώ και πέρα, πριν να είναι αργά… Η ομάδα καλείται να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημα, φτάνοντας σε ένα επίπεδο εμφανίσεων που θα συνάδουν με τις υψηλές προσδοκίες. Η μπάλα είναι τώρα στα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επιβάλλεται να ανεβάσουν την απόδοσή τους, επιστρέφοντας σε νικηφόρα τροχιά στις εντός των τειχών διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Χτυποκάρδια» για την κλήρωση, ανεπιθύμητες εφτά ομάδες

Το «τρίποντο» στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Εθνικό αποτελεί αυτοσκοπό. Μετά τους 9 χαμένους βαθμούς κατά τους προηγούμενους 5 αγώνες, οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς, θα χαρακτηριστεί ως μεγάλη αποτυχία.

Ασφαλώς, η δυναμικότητα της ομάδας της Άχνας, σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Εάν ο ΑΠΟΕΛ δεν επιβάλει τους δικούς του «κανόνες» και πολύ περισσότερο δεν ανιχνεύσει τον τρόπο ώστε να μεταφέρει με αξιώσεις την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να πατήσει την πεπονόφλουδα.

Προφανώς, οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν άλλη μια φορά έχοντας ως αντίπαλο την πίεση και το άγχος. Στη διάθεσή τους, όμως, έχουν ένα ολόκληρο 90λεπτο για να τα αποβάλουν. Και όσο πιο γρήγορα το επιτύχουν τόσο το καλύτερο. Έτσι δεν είναι; Ο Λούκας Χατζηλούκας που θα βρίσκεται για δεύτερη φορά στον πάγκο των πρωταθλητών, γνωρίζει πολύ καλά τον Εθνικό. Ξέχωρα από το γεγονός ότι, ως κόουτς της Δόξας τον είχε αντιμετωπίσει προ τριών μηνών (1-1), φρόντισε να προσθέσει στοιχεία που αφορούν το αγωνιστικό προφίλ του αντιπάλου ώστε να δώσει τις κατάλληλες εντολές στους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις επιθυμητοί αντίπαλοι των οπαδών του

Ανεξαρτήτως των απουσιών (Μερκής, Ιωάννου, Μιχαΐλβιτς), του σχηματισμού και των προσώπων που θα συνθέσουν το αρχικό σχήμα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν αποφασισμένοι και πεισμωμένοι προκειμένου να πανηγυρίσουν την 6η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα και με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση να τεθούν στην αφετηρία για την προετοιμασία όσον αφορά στο επόμενο και τελευταίο ματς του 2019 με αντίπαλο την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ