aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα κι οι €280.000

ΑΠΟΕΛ: Τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα κι οι €280.000

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Βολεύει τον ΑΠΟΕΛ το γεγονός ότι θα αρχίσει τη φετινή προσπάθεια του από τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την εξέλιξη με την Τότεναμ και τη βαθμολογική κατάταξη στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ; Ή όχι;

Το «Goal.com.cy» αναλύει πιο κάτω αρκετά πλεονεκτήματα από την εξέλιξη αυτή, καθώς και κάποια μειονεκτήματα τα οποία φυσικά δεν προβληματίσει, αφού υπάρχει χρόνος για να βρεθούν έγκαιρα οι λύσεις:

1) Επιπλέον χρόνος διακοπών και ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές. Άρα περισσότερος χρόνος με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ειδικά όσοι είναι ξένοι/κοινοτικοί και χρειαστεί να ταξιδέψουν εκτός Κύπρου για τις διακοπές τους με προορισμό την πατρίδα τους.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ οριστικά στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ!

2) Κάποιες από τις επιπλέον μέρες προετοιμασίας, μόνο οφέλη αποφέρουν σε θέματα ομοιογένειας, βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, αλλά και προσαρμογής για παίκτες νεοφερμένους. Σ’ αυτές τις επιπλέον μέρες, θα προγραμματιστούν και κάποια φιλικά για καλύτερα συμπεράσματα πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης: Καλόμαθαν με τους ομίλους, απαγορεύονται τα λάθη

3) Ο ΑΠΟΕΛ τρέχει για να διαφοροποιήσει τις ημερομηνίες του βασικού μέρους της προετοιμασίας του σε προπονητικό κέντρο στην Αυστρία, μιας και είχε ήδη διευθετήσει ημερομηνίες για προπονήσεις-φιλικά και ταξιδιωτικά εισιτήρια. Πέραν αυτού, όπως είπε κι ο Νεκτάριος Πετεβίνος «τρέχουμε να διευθετήσουμε φιλικά, αεροπορικά και όλα από την αρχή για να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, η αλήθεια είναι πως δεν έχει ακόμη αποφασιστεί οριστικά το προπονητικό κέντρο». Το προπονητικό κέντρο το είχε έτοιμο ο ΑΠΟΕΛ για να το κλείσει με τις αρχικές ημερομηνίες, αλλά με τις νέες, δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχει δε, το ενδεχόμενο η προετοιμασία να πραγματοποιηθεί σε δύο προπονητικά κέντρα.

Διαβάστε επίσης: H ενημέρωση για την φιέστα του ΑΠΟΕΛ

4) Ο ΑΠΟΕΛ θα χάσει έσοδα που αγγίζουν τις 280.000 ευρώ, αλλά γλιτώνει κιόλας ένα μεγάλο ποσό για τα έξοδα. Παράλληλα, δίνεται το δικαίωμα στην ομάδα να κερδίσει έναν προκριματικό γύρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ε δεν είναι και λίγο αυτό…

5) Κάποιοι μετεγγραφικοί στόχοι, θα αξιολογηθούν καλύτερα λόγω επιπλέον χρόνου και οι χειρίζοντες τον σχεδιασμό για το ρόστερ της νέας σεζόν δεν θα αισθάνονται μεγάλη πίεση για τη συμπλήρωση του έμψυχου δυναμικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ