aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα παζαρέματα για τον Ομάρ Χάνι

ΑΠΟΕΛ: Τα παζαρέματα για τον Ομάρ Χάνι

Δίνουν και παίρνουν, τις τελευταίες μέρες, τα δημοσιεύματα στην Ιορδανία για τον Ομάρ Χάνι. Ο 19χρονος επιθετικός της Αλ Φαϊσαλί βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ (κάτι που επιβεβαιώθηκε και δημόσια) και οι συζητήσεις με τους γαλαζοκίτρινους βρίσκονται στο επίκεντρο των ρεπορτάζ της ομάδας του νεαρού διεθνή άσου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Καμία όρεξη για κουβέντα από τον Ντε Βινσέντι

Οι Ιορδανοί κάνουν λόγο για εξελίξεις τις αμέσως επόμενες μέρες και αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στην Αλ Φαϊσαλί και τον ΑΠΟΕΛ θα κλείσει μ’ ένα ποσό που θα κυμαίνεται από τις €450.000 – €500.000. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο ΑΠΟΕΛ έχει σύμμαχο την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στη Λευκωσία, αφού πήρε τις καλύτερες συστάσεις από τον Μούσα Αλ Τάαμαρι και επιχειρεί να ρίξει τις απαιτήσεις των Ιορδανών.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεωνκαι φυσικά την επίσημη ενημέρωση, αφού ότι κι αν πούμε ανάγεται στη σφαίρα της δημοσιογραφικής πληροφόρησης, η οποία προέρχεται (πιο πολύ) από την Ιορδανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ