aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα με Οκριασβίλι

ΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα με Οκριασβίλι

Καθησυχαστικά είναι τα νεότερα που προκύπτουν στον ΑΠΟΕΛ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τορνίκε Οκρθασβίλι. Ο Γεωργιανός εξτρέμ ένιωσε αδιαθεσία και αντικαταστάθηκε εσπευσμένα στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και μάλιστα όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του είχε υψηλό πυρετό, γεγονός που έφερε ανησυχία στον «Αρχάγγελο».

Ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ ακολούθησε το κανονικό μέρος της προπόνησης την Τετάρτη γεγονός που μαρτυρά ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν «καθαρές». Μάλιστα, εκτός απροόπτου ο 28χρονος ακραίος επιθετικός θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (19/9, 19:00) με τον Απόλλωνα και εναπόκειται στον Σωφρόνη Αυγουστή εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Ο Οκριασβίλι άρχισε ορεξάτος την αναμέτρηση με τους μαυροπράσινους και είχε διάθεση να πάρει στις «πλάτες» του επιθετικές ενέργειες, όμως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο έμεινε από δυνάμεις και εν τέλει δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Απ’ εκεί και πέρα πολύ πιθανόν να βρίσκεται «οπλοστάσιο» του Αυγουστή και ο Τομάς ντε Βισνέντι, κάτι όμως που θα διαφανεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ