aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Tα νεότερα με Ντανίλο – Νταουσβίλι και η κρίσιμη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Tα νεότερα με Ντανίλο – Νταουσβίλι και η κρίσιμη μέρα

Ες αύριον τα σπουδαία για την κατάσταση της υγείας των Ντανίλο και Νταουσβίλι στον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Εθνικό και αντικαταστάθηκαν εσπευσμένα από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Η ιατρική γνωμάτευση θα γίνει την Τετάρτη και στον Αρχάγγελο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι και οι δύο απέφυγαν τα χειρότερα. Ο Ντανίλο νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα, όμως σε αντίθεση με χθες πατούσε το πόδι χωρίς να πονάει, ενώ το πρόβλημα του Νταουσβίλι είναι στον αστράγαλο και μόνο οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δείξουν το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν πραγματοποίησε απλά την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν είναι υπερβολή πως ήταν ασταμάτητος στις πλείστες προσπάθειές του. Με πολύ περισσότερες δυνάμεις και εμπιστοσύνη στις ικανότητές του ανέλαβε πρωτοβουλίες, έπαιξε κάθετα και ήταν μόνιμα πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο. Μάλιστα, λίγο έλειψε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων, όμως ο Περατικός του πήρε την μπουκιά από το στόμα στο 17’, μετά από ωραία ατομική ενέργεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ