aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα με Μπεν, οι σίγουροι απόντες και τα ερωτηματικά

ΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα με Μπεν, οι σίγουροι απόντες και τα ερωτηματικά

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε το Σάββατο την τρίτη φετινή νίκη του επί της Ομόνοιας και έκτη διαδοχική, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εν αναμονή του σημερινού ντέρμπι στο «Άλφαμεγα», ανάμεσα στον Απόλλωνα και ΑΕΚ.

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης απέναντι στους πράσινους, με τα αγωνιστικά προβλήματα να μην λείπουν, γι’ άλλη μία φορά.

Ο μυϊκός τραυματισμός (θλάση) του Μπεν στο προχθεσινό ντέρμπι πρωταθλήματος τον έθεσε νοκ-άουτ για τη μεθαυριανή αναμέτρηση, ενώ πιθανότατα θα χάσει επίσης και κάποια από τα αμέσως επόμενα ματς. Το ακριβές διάστημα απουσίας του θα γίνει γνωστό μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Όσον αφορά τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό, ο οποίος απουσίασε από το ματς πρωταθλήματος λόγω ίωσης, παραμένει αμφίβολος και το σκηνικό αναφορικά με τη συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο. Δεδομένα δεν υπολογίζονται επίσης οι Ματέο Σούσιτς και Δημήτρης Θεοδώρου, ενώ ορισμένες πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση έχει ο Φράνκο Φεράρι. Την ίδια ώρα, ο Γκιόργκι Κβιλιτάια νιώθει καλύτερα και δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ